Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Toto si Bartošová nezaslúžila: Dôstojná rozlúčka až pol roka po smrti!

Iveta Bartošová nemala na pohrebe svojich kolegov. Rozlúčia sa s ňou až v októbri. Zobraziť galériu (5)
Iveta Bartošová nemala na pohrebe svojich kolegov. Rozlúčia sa s ňou až v októbri.

PRAHA - Konečne si uctia jej pamiatku! Iveta Bartošová (†48) spáchala samovraždu koncom apríla. Po jej smrti vdovec Josef Rychtář (56) začal predvádzať také divadlo, že na blondínkin pohreb nakoniec neprišli žiadni jej kolegovia. Ako najnovšie vysvitlo, rozlúčku a spomienku plánuje umelecký svet na október. Túto oficiálnu poctu schválila aj matka zosnulej umelkyne Svatava Bartošová (74).

Iveta Bartošová ukončila svoj život sama a na poslednú cestu ju vyprevadila len hŕstka ľudí. Na pohrebe speváčky nebola jej rodina a ani ľudia z umeleckej brandže. Za všetko mohlo správanie vdovca Josefa Rychtářa, ktorý zo smutnej záležitosti urobil divadlo. 

Od tragédie tak už uplynuli mesiace bez toho, aby sa s Ivetou kolegovia dôstojne rozlúčili. Na október je však konečne naplánovaná udalosť, na ktorej Bartošovej vzdajú poctu. Stane sa tak na koncerte Kráľovné popu. „Ivete v rámci Pocty legendám venujeme spomienku v niekoľkých piesňach, ktoré práve vyberáme,” prezradil Blesku organizátor Janis Sidovský. Podľa jeho slov s takouto formou rozlúčky a zároveň spomienky súhlasila aj speváčkina mama Svatava Bartošová. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu