Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Bartošovej otrasné slová o potrate: Dievčatko som spláchla do záchodu!

Jiří Pomeje si od Ivety Bartošovej vypočul otrasné slová. Zobraziť galériu (5)
Jiří Pomeje si od Ivety Bartošovej vypočul otrasné slová.

PRAHA - Raz bola hore, raz dole! Podľa Jiřího Pomejeho (49) sa počas jeho vzťahu s Ivetou Bartošovou (†48) dala speváčka po turbulentnom období opäť dokopy. Vydržalo jej to však len do chvíle, kým jej opäť nezverili syna Artura. Potom akoby stratila motiváciu a začala piť. Po svojich excesoch si začala dokonca nahovárať, že je tehotná. Manželovi vraj potom tvrdila, že potratila a dievčatko spláchla do záchodu.

Jiří Pomeje krátko pred smrťou svojej bývalej manželky Ivety Bartošovej vyrozprával ich spoločný príbeh pre knihu Stratený život I. B. Počas ich spolužitia sa speváčka odrazila z dna, no neskôr dopadla ešte hlbšie. 

Práve Pomeje bol človekom, ktorý Bartošovej ponúkol prvý kšeft po jej pobyte na psychiatrii. V roku 2008 bola vďaka nemu hviezdou plesu v južných Čechách. „Tam mala obrovský úspech, a tak som jej navrhol, že ak chce, urobím jej šnúru koncertov po Čechách a Slovensku,” spomínal Jiří. Turné sa naozaj uskutočnilo a Iveta bola ako znovuzrodená. 

Pri spolupráci sa producent a speváčka do seba zamilovali, aj sa vzali. Iveta sa stala skokanom roka v rámci Českého slávika, vydala nový album a skončila štvrtá v Let´s Dance. Drela však nielen kvôli kariére, ale aj kvôli synovi Arturovi, ktorého mal vtedy v starostlivosti jeho otec Ladislav Štaidl. A podarilo sa jej ho získať naspäť. 

Idylka v práci a súkromí však netrvala dlho. Speváčka akoby stratila motiváciu abstinovať a opäť siahla po alkohole a liekoch. Pomeje navyše v tomto nešťastnom období dostal ponuku na natáčanie v Poľsku. Manželku zveril novinárke, ktorá mala o Ivete napísať knihu. Diktovanie spovede však Bartošovú dostatočne nezamestnalo a redaktorke vraj vybielila vínnu pivnicu. 

V alkoholovom opojení veľmi citlivo vnímala, keď mal Jiří náhodou vypnutý telefón. „Prečo mi to robí? Veď ja som tehotná. Chcem mu povedať, že to určite bude dievčatko. Cítim to,” tvrdila vtedy umelkyňa. Dohováranie, že tehotenstvo si len nahovára, nebrala v úvahu. „Keď som sa vrátil a boli sme už doma, povedala mi, že potratila a dievčatko spláchla do záchodu,” povedal o otrasných chvíľach Pomeje. 

Vzťah dvojice sa pomaly rozpadával. Iveta vraj striedavo horela láskou a po chvíli sa vyhrážala rozvodom. Po kritickom období sa ale opäť dávala dokopy na súkromnej pražskej klinike, neskôr sa zverila odborníkom na krásu. Spolu s Arturom po čase znovu pôsobili ako šťastná rodina. V auguste 2010 ale nakoniec predsa len požiadala o rozvod. „Iveta bola taký Jekyll a Hyde,” zhodnotil na záver Pomeje. 

Knihy o Ivete Bartošovej>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu