Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Záhada po Ivete Bartošovej (†48): Kde skončili nemí svedkovia samovraždy?!

Osobné veci Ivety Bartošovej sa záhadne stratili. Zobraziť galériu (5)
Osobné veci Ivety Bartošovej sa záhadne stratili. (Zdroj: Profimedia)

PRAHA – Samovražda Ivety Bartošovej (†48) je plná nezodpovedaných otázok. Akousi záhadou je aj zmiznutie speváčkiných osobných vecí, ktoré by mohli odhaliť, prečo sa odhodlala k zúfalému činu.

Dobrovoľný odchod Ivety Bartošovej z tohto sveta šokoval verejnosť. Hoci sa mnohí už nejaký ten čas obávali tragického scenára, pripustiť si ho nechceli. Bohužiaľ, stalo sa. Psychicky krehká speváčka však každého zaskočila tým, ako razantne sa rozhodla svoje trápenie ukončiť.

Samovraždou sa v týchto dňoch intenzívne zaoberá polícia, ktorej môže byť výrazne nápomocný mobil zosnulej speváčky. Z neho posielala Iveta priateľom zúfalé smsky. Svojho manžela Josefa sa vraj bála a plánovala sa s ním rozviesť. Muži zákona sa však k detailom vyšetrovania zatiaľ nevyjadrili.   

Akýmsi svedkom Bartošovej trápenia by mohol byť aj jej denník. Speváčkin exmilenec Domenico Martucci prezradil, že si ho viedla. „Viem, že keď bola v Taliansku, písala si svoje zážitky po krajine rukou,” povedala pre Aha! jedna z Ivetiných bývalých lások. „Aspoň by zo seba vypísala svoj smútok,” dodal . A hoci niet pochýb, že denníček by mal veľkú výpovednú hodnotu, nie je vôbec jasné, v čích rukách skončil.

Záhadne zmizol aj košík, ktorý Iveta využila pri maskovaní, keď išla ku koľajniciam spáchať samovraždu. Medzi nájdenými vecami však podľa medializovaných informácií chýbal. Je dosť možné, že tlaková vlna spôsobená nárazom vlaku ho rozhádzala po okolí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu