Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Neuveriteľné: Rodina Ivety Bartošovej nepríde na jej pohreb!

Iveta Bartošová Zobraziť galériu (10)
Iveta Bartošová (Zdroj: SITA)

PRAHA – Na pohrebe zosnulej českej speváčky Ivety Bartošovej sa údajne nezúčastní nikto z jej rodiny.

„Mama, súrodenci a Artur na poslednú rozlúčku s Ivetou neprídu. Rovnako sa vyjadril aj pán Štaidl,“ povedal nemenovaný zdroj. Podľa neoficiálnych informácií by sa mala posledná rozlúčka s Bartošovou konať v pondelok 12. mája v pražskom krematóriu. Ešte pred niekoľkými dňami pritom jej manžel Josef Rychtář rozmýšľal o veľkom pohrebe v Říčanoch, na ktorom sa mali zúčastniť aj médiá.

Proti tomu bol však zvyšok Bartošovej rodiny - syn Artur, matka Svatava a súrodenci Ivana a Lumír. Tí požadovali skromný pohreb vo Frenštáte pod Radhoštěm, kde interpretka vyrastala. Rychtář napokon ustúpil ich prianiu a rozhodol sa zorganizovať iba súkromný pohreb. Dôvod, pre ktorý by sa speváčkina rodina nemala na ňom zúčastniť, však anonymný zdroj neuviedol.

Iveta Bartošová sa narodila 8. apríla 1966 v Čeladnej. Hudobnú kariéru odštartovala vďaka talentovej súťaži v roku 1983, kde sa spoznala s Petrom Sepéšim, ktorý bol jej partnerom a tiež spolu vystupovali. Sepéši však v roku 1985 zomrel pri nehode. Bartošová následne začala pôsobiť ako sólová speváčka, celkovo vydala sedemnásť albumov a účinkovala v ôsmich muzikáloch. Ako herečka sa predstavila aj vo filmoch ako Svadba upírov (1993) alebo Posledný výkrik (2012). S Rychtářom začala chodiť po tom, ako stroskotal jej vzťah s Talianom Domenicom Martuccim. Predtým bola vydatá za herca Jiřího Pomejeho, s ktorým sa rozviedla v októbri 2010. Posledný raz vydýchla v utorok 29. apríla po tom, ako ju približne o 11:30 zrazil v pražskej Uhříněvsi vlak, pričom pravdepodobne šlo o samovraždu. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu