Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Proruskí separatisti sa chválili korisťou USA: VIDEO ukázalo opak, zosmiešnili ich

Separatisti otvárajú akože pomoc od USA. Zobraziť galériu (3)
Separatisti otvárajú akože pomoc od USA. (Zdroj: YouTube)

KYJEV - Poriadny trapas bojovníkov v službách Kremľa. Separatisti chceli odhaliť pomoc Ukrajincom, ktorú im mala poskytnúť armáda USA. Namiesto toho sa však strápnili.

Separatisti zverejnili video, kde odhľaujú dodávky zbraní od USA, ktoré majú smerovať do rúk ukrajinskej armády v sklade východoukrajinského letiska pri Luhansku. Na videu vidieť ako sa separatisti vybrali do skladu, kde odhalili niekoľko bedničiek pomoci. Okrem jedla sa tam nachádzali aj zbrane.

Všimnite si chybu
Zobraziť galériu (3)
Všimnite si chybu  (Zdroj: YouTube)

Konkrétne išlo o protilietadlové rakety Stinger. No realita bola úplne iná. Omyl si všimli čitatelia na internete. Upozornili, že raketa Stinger vyzerá úplne inak ako je znázornená na videu. Separatisti pravdepodobne vyrobili kópiu, ktorou chceli pošpiniť Američanov. No nepodarilo sa im to. Namiesto toho vyrobili maketu podobnú z počítačovej hry Battlefield 3.

Falošné zbrane
Zobraziť galériu (3)
Falošné zbrane  (Zdroj: YouTube)

Nakoniec rakety separatisti vyniesli von a chválili sa, že dokázali americkú pomoc Ukrajincom. Diskutujúci na sociálnych sieťach upozornili, že na origináloch rakiet je napísané Re-usable so spojovníkom. Na makete spojovník chýba. Ďalšou nepresnosťou bol nápis Tracking trainer. Na makete bol nápis s chybou - Tracking rainer. Na nepresnosti upozornil portál IBT.com.

Pozrite si VIDEO

Viac o téme: RaketySeparatistiRuskoUkrajina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu