Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Po surovom útoku prvýkrát v spoločnosti: Takto Mamba zabúda na brutálnu bitku!

Dáša Mamba Šarközyová sa po dňoch plných bolesti môže konečne usmiať. Zobraziť galériu (5)
Dáša Mamba Šarközyová sa po dňoch plných bolesti môže konečne usmiať.

BRATISLAVA – Konečne sa môže usmievať! Dáša Mamba Šarközyová (26) sa začiatkom mája stala obeťou surového útoku. Za bieleho dňa ju starší muž vytiahol z jej auta a priamo na ceste ju zmlátil. Speváčka skončila s rozbitými ústami a s modrinami po celej tvári. Istý čas sa preto na verejnosti neukazovala. V nedeľu večer však urobila výnimku a vybehla do spoločnosti.

Ako sme vás na topkách informovali, Dáša Mamba Šarközyová prežila pred pár dňami poriadne traumatizujúci zážitok. Na ulici ju surovo zmlátil 63 ročný neznámy muž. „Rozhodol sa, že si zo mňa spraví boxovací mech. Vytiahol ma z auta a začal biť. A neboli to facky, ale rany päsťou. Zaliala ma krv a točila sa mi hlava. Cítila som sa, akoby ma prešiel autobus,” popísala nám detaily surového útoku speváčka. Incidentu predchádzala slovná potýčka. Tá vznikla po tom, čo Mamba vytkla mužovi jeho bezohľadný spôsob jazdy a ohrozenie ostatných účastníkov premávky.

Po tomto konflikte sa speváčka istý čas stránila verejnosti. V nedeľu večer však  Mamba urobila výnimku. Dôvodom bolo prvé živé vysielanie speváckej šou X Factor, v ktorej súťažila aj ona. Do priamych prenosov sa jej síce postúpiť nepodarilo, no svojich súperov prišla ochotne podporiť. Pri pohľade na tmavovláskinu tvár bolo viditeľné, že stopy po brutálnej bitke sú už preč. „Pekne sa to zahojilo. Som v poriadku,” povedala nám Šarközyová, pre ktorú boli uplynulé dni riadne bolestivé.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu