Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Ďalšia konšpirácia o Bostone: Muž s odtrhutými nohami mal byť herec!

Vľavo zábery muža s odtrhnutou nohou. Náramne sa vraj podobná na vojnového veterána. Zobraziť galériu (2)
Vľavo zábery muža s odtrhnutou nohou. Náramne sa vraj podobná na vojnového veterána. (Zdroj: int)

BOSTON - Správy okolo teroristického útoku na bostonský maratón začínajú byť stále zamotanejšie. Čečenskí bratia Carnajevovci sú síce stále oficiálnymi vinníkmi, ale objavuje sa čoraz viac rôznych teórií o tom, že americká vláda predsa len niečo skrýva.

Cez víkend sa internetom prehnali informácie o tom, ako novinár Dan Biondi položil počas tlačovej konferencie o identite podozrivých páchateľov nepríjemnú otázku, na ktorú nechcel Richard DesLauriers, agent FBI poverený objasnením prípadu, odpovedať a jednoducho ju odignoroval.

Biondiho zaujímala identita mužov s batohmi na fotografiách z miesta tragédie, a to k akej jednotke patria a akú mali v Bostone úlohu. Podozrivé bolo najmä to, že ich batožina príliš pripomínala tú, akú mali bratia Carnajevovci a v ktorej mali byť na miesto prinesené bomby vyrobené z tlakových hrncov.

Ďalšia konšpirácia o Bostone:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: int)

Tentokrát sa však konšpirátori dostali ešte ďalej a začali tvrdiť, že mnohí zo zranených ľudí boli najatí herci a jedným z nich mal byť aj vojnový veterán Nick Vogt. Autori tejto myšlienky podľa tn.cz argumentujú, že keď človek príde pri explózii o obe nohy, veľmi rýchlo vykrváca a životodarná tekutina by mu striekala z veľkých tepien. S veľkou pravdepodobnosťou by tiež omdlel. No muž na fotografii, ktorý sa vraj volá Jeff Bauman, vyzerá dosť čulo a nie je ani veľmi od krvi.

Protihlasy však tvrdia, že podľa súčasných Vogtových fotografií ide o čistý nezmysel a medzi ním a Baumanom neexistuje žiadna súvislosť.

Ďalšia konšpirácia o Bostone:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: int)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu