Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Absolútny šok: Toto sa stalo v jednej rodine po 138 rokoch! Matka neverila, keď porodila

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

CALEDONIA - V rodine Clarkovcov v Michigane sa naposledy narodilo dievča v roku 1885. Príchod malej Audrey, ktorá sa vypýtala na tento svet minulý mesiac, preto oslavovali s nadšením všetci príbuzní. Ďalším budúcim matkám v rodine tak svitá nádej, že rodinná línia je jej príchodom prerušená a aj im sa narodí dievčatko.

Keď Carolyn a Andrew Clarkovci z Caledonie v Michigane zorganizovali oslavu, počas ktorej oznámili, že budú mať dievčatko, v rodine zavládlo obrovské nadšenie. Tento fakt totiž prerušil 138 rokov trvajúcu sériu, počas ktorej do rodiny pribúdali len chlapci. Keď sa 34-ročný Andrew pred desiatimi rokmi ženil, pripravoval svoju súčasnú manželku na to, že zrejme nebudú mať dievčatko, pretože v ich línii jednoducho prevládajú muži. Tá si spomína, že keď sa stretla so svojimi svokrovcami, rozhodla sa zistiť, ako to naozaj je. Svokor jej následne ukázal rodokmeň, ktorý dosvedčil, že posledné dievča v rodine sa naozaj narodilo ešte v 19. storočí. 

 

We had the pleasure talking to Yi-Jin Yu with Good Morning America about Audrey! Thank you for sharing our story. 💗

Posted by Carolyn Clark on Wednesday, April 5, 2023

Keď sa manželom pred štyrmi rokmi narodil syn Cameron, zdalo sa, že história sa jednoducho opakuje. "Pomyslela som si, že to tak musí byť. Manželovi bratia majú tiež len chlapcov. Bola to len uletená skutočnosť, ktorá sa v našich životoch opakovala dookola," uviedla Carolyn.

 

Carolyn and Andrew Clark were over the moon to welcome their baby girl, Audrey, on March 17th. Besides the joy of...

Posted by Bright Side on Friday, April 7, 2023

Keď sa malo niekomu v rodine narodiť dieťa, tak vždy svitla aj nádej, že to bude dievčatko. Po tom, ako dvojica zistila, že to budú práve oni, kto preruší dlhodobú sériu chlapčenských potomkov, pozvali rodinu, aby sa zahryzli do koláčikov a prezradili pohlavie bábätka. Všetci vraj zostali v úplnom šoku, keď sa dozvedeli, že nastane zmena. 

Pred narodením dievčatka prišli Clarkovci o jedno dieťa, preto nazvali svoju dcéru "dúhovým dieťaťom". Podľa Americkej asociácie pre tehotenstvo je dúhové dieťa potomok narodený po potrate, narodení mŕtveho dieťaťa alebo úmrtí novorodenca. "Dúhové deti sa považujú za zázrak vďaka silnému vplyvu, ktorý môžu mať na svojich rodičov, keď sa zotavujú zo straty," uvádza organizácia na svojej webovej stránke. Carolyn mala porodiť vytúženú dcéru 16. marca, ale Audrey mala iné plány a prišla na svet o deň neskôr na sviatok svätého Patrika. "Je výnimočné, že sa naše dúhové dieťa narodilo v deň osláv šťastia. Takže je tak trochu našim talizmanom šťastia," dodala šťastná mamička. 

Viac o téme: BábätkoDievčaTehotenstvo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu