Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Zo šéfa firmy sa stala absolútna legenda: Pozrite, čo spravil pre zamestnancov počas horúčav

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LEEDS - Z tohto šéfa sa stala absolútna legenda po tom, čo všetkých svojich zamestnancov prekvapil grilovačkou a párty pri bazéne počas horúceho dňa. Video takejto pohodičky sa neskôr objavilo na TikToku. Jeden z komentujúcich uviedol, že pre takéhoto šéfa by odviedol aj dvakrát toľko práce.

Ľudia, ktorí pracujú pre Stuarta Houstona, by sa mali správať čo najlepšie, pretože pravdepodobne nikdy nenájdu lepšieho šéfa. Ten sa minulý pondelok totiž rozhodol, že udelí všetkým zamestnancom platené voľno, pretože bol jeden z najhorúcejších dní v roku. Na parkovisku pokrývačskej firmy HG Roofing Supplies v anglickom meste Leeds rozložil bazény, skladacie stoličky, reproduktory a hry a usporiadal grilovačku. 

Zamestnanec Dylan Foster ešte nič netušil, keď sa vybral autom do práce a nakrútil video, v ktorom uviedol, že bude pracovať aj v 33-stupňových horúčavách. Následne na záberoch vidno dva bazény plné nafukovacích hračiek, hamburgery a klobásy na grile a šťastných kolegov. Jeho kolegovia si dokonca zahrali bedminton. "Rozhodli sme sa koncom predminulého týždňa, keď sme vedeli, že bude horúco. Usporiadali sme párty pri bazéne a grilovačku a pracovníkom dali platené voľno pre nepriazeň počasia," vysvetlil Houston. 

Po tom, čo Foster zverejnil video na TikToku, sa ozvalo množstvo ľudí, ktorí si želajú mať rovnakého šéfa. "Najlepší šéf, nemá zmysel, aby ľudia pracovali v tomto teple," uviedol jeden z komentujúcich. "Váš šéf je legenda," napísal ďalší. Dylan neskôr vysvetlil, že keď v ten deň prišiel do práce a všimol si bazény, myslel si, že sa budú spoločne fotografovať. Dodal, že jeho šéf verí, že niektoré veci sú dôležitejšie než konečný výsledok v horúcich dňoch, ktorých bolo minulý týždeň neúrekom. Tiež doplnil, že Houston často prekvapuje svojich zamestnancov.

Viac o téme: HorúčavyZamestnanciPárty
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu