Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Žena počas horúčav vykonala bizarný experiment: VIDEO výsledku, ktorý vyráža dych

Georgia Levyová
Georgia Levyová (Zdroj: Instagram/georgia_levy_)

LONDÝN - Horúce počasie zasiahlo aj Veľkú Britániu, kde aktuálne, podobne ako v ďalších častiach Európy, zaznamenávajú teplotné rekordy. Londýnčanka Georgia Levyová sa preto rozhodla urobiť vo svojej záhrade malý kulinársky experiment. Jeho výsledky šokovali užívateľov sociálnej siete.

Levyová sa uprostred horúčav v utorok 19. júla rozhodla otestovať intenzitu slnečných lúčov. Na panvici rozbila vajíčko a položila ju na rozpálený kameň v záhrade za svojím domom v Londýne. Čakala, či sa z neho urobí volské oko. V tom čase dosahovala teplota vzduchu okolo 40 stupňov Celzia. 

Vajíčko sa v priebehu jednej hodiny naozaj upražilo. Podľa odborníkov si vyžaduje takáto príprava vajec teplotu 70 stupňov Celzia, ale Georgin pokus je dôkazom, že na ich spracovanie stačí intenzívne slnečné žiarenie. Jej panvica doslova absorbovala teplo, čo stačilo na to, aby bolo vajíčko dostatočne tepelne upravené. Britka o tejto udalosti informovala na Instagrame, pričom uviedla, že aktuálne "bláznivé počasie má aspoň jednu výhodu". 

Viac o téme: VajceHorúčavy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu