Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

VIDEO Neuveriteľná premena: Zákazník vyzeral na 70, vďaka holičovi sa z neho stal dvadsiatnik!

(Zdroj: Reddit/Reddit__PI)

LOS ANGELES - Video zverejnené na Reddite zachytáva úžasnú premenu, o ktorú sa postaral zručný holič. Jeho výkon dokázal po niekoľkých minútach precíznej práce zmeniť sedemdesiatnika na mladého atraktívneho muža. Mnohí užívatelia dokonca pochybujú, že na záberoch pred a po pózuje tá istá osoba.

O pozoruhodnú premenu sa postaral holič, ktorý dokázal vrátiť mužovi po sedemdesiatke mladícky a atraktívny vzhľad. Vo svojom videu najskôr zdokumentoval, ako vyzeral zákazník ešte predtým, ako sa zveril do rúk odborníka. Na záberoch vidno šedivého muža s neupraveným strihom a bradou. Zrazu sa však jeho podoba mení na nepoznanie. Holič dosiahol túto dramatickú premenu úpravou strihu a pridaním vlasov. Postaral sa aj o bradu a konečný výsledok je úžasný.

Užívatelia zaplavili príspevok množstvom komentárov. Niektorí pripomenuli, že o aplikované vlasy, ktorými holič prekryl plešinu, sa musí zákazník starať. Iní sa zas domnievajú, že na videu pózuje najskôr otec a potom syn, pretože jednoducho odmietajú uveriť tomu, že zásah holiča dokázal ubrať mužovi niekoľko desiatok rokov. "Počkajte, takže tvrdíte, že v kresle sedí tá istá osoba. Toto musí byť nejaký druh čiernej mágie," rozplýva sa jedna osoba. Ďalšia napísala, že je to jednoducho absolútne fantastické. 

Viac o téme: HoličPremena
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu