Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO Chlapec (6) vyvolal ošiaľ tričkom, ktoré si oblečie v prvý deň do školy: Ostatní ho chcú mať tiež

(Zdroj: Facebook/Unfading adornments)

ATLANTA - Fotografia tohto šesťročného chlapca vás dostane. Jeho mama vlastní personálnu spoločnosť a navrhla mu, že s príchodom nového školského roka mu vyrobí tričko s ľubovoľnou potlačou. Synov výber ju prekvapil, do školy totiž pôjde v tričku s nápisom "Budem tvoj kamarát". Chce totiž, aby osamelí spolužiaci vedeli, že je tam pre nich.

Nikki Rajahnová, matka štyroch detí z americkej Georgie, sa minulý týždeň prostredníctvom Facebooku podelila o fotografiu svojho syna Blakea. Má na nej oblečené oranžové tričko, ktoré mu na jeho vlastné prianie vyrobila ako darček pri príležitosti začiatku nového školského roka. 

"Povedala som mu, že ako darček odo mňa dostane tričko, aké len bude chcieť. Mohol si vybrať čokoľvek, futbalový tím, basketbalový tím, oba sú jeho obľúbené. Na chvíľu sa zamyslel a opýtal sa, či by som mu urobila tričko so slovami ‚Budem tvoj kamarát‘, aby všetky osamelé deti bez kamarátov v triede vedeli, že tam pre nich je," napísala Nikki v príspevku.

Ľudom sa Blakeovo tričko mimoriadne zapáčilo a chceli by také pre svoje deti tiež. Rajahnová sa tohto nápadu okamžite chytila a vytvorila webstránku, na ktorej predáva oranžové tričká s príjemným odkazom. Časť zisku z jeho predaja plánuje darovať stredisku Real Life, miestnej neziskovej organizácii, ktorej cieľom je poskytnúť pomoc rodinám vo finančných, emocionálnych či iných ťažkostiach. 

Viac o téme: ŠkolaTričko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu