Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Romantika ešte nevymrela! Mladík (19) chcel chodiť s dievčinou, urobil úžasné GESTO

Šťastná dvojica Zobraziť galériu (3)
Šťastná dvojica (Zdroj: Twitter)

HOUSTON - Mladý Američan dokázal, že romantici ešte nevymreli a je príkladom toho, ako by sa mal chlapec správať k dievčine, o ktorú má záujem a myslí to s ňou vážne. Fotografie zachytávajúce jeho krásne gesto si získali srdcia tisícov užívateľov.

Osemnásťročná Marissa Peňová pochádzajúca z amerického štátu Texas sa pred pár mesiacmi na jednej párty zoznámila s o rok starším Juanom Quintanillom. Ten si od sympatickej brunetky vypýtal telefónne číslo a o týždeň neskôr jej napísal. Začalo to ako priateľstvo, ktoré ale už čoskoro prerástlo do vzájomnej náklonnosti. 

Mladíkovi sa vypomstil pokus o verejné zásnuby: Najprv romantika, potom drsný KONIEC

Po niekoľkých mesiacoch randenia sa Juan rozhodol, že je najvyšší čas ich vzťah zoficiálniť. Keď bola Marissa na dovolenke, zašiel za jej rodičmi a poprosil ich o povolenie chodiť s ich dcérou. Tí nadšene súhlasili a pomohli mladíkovi pre dievčinu naplánovať obrovské prekvapenie. Nedávno šla Marissa s mamou osláviť do mesta získanie vodičského preukazu. Ako sa schyľovalo k večeru, povedala Peňová dcére, že už musia ísť domov. Keď dorazili domov, všade bolo vianočné osvetlenie. Marissina malá sestra držala v ruke tabuľku, na ktorej bolo napísané "Boh mi dal teba". "Bola som zmätená, nevedela som, čo to má všetko znamenať," povedala dievčina, pre ktorú bolo prekvapenie prichystané. 

Romantika ešte nevymrela! Mladík
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Twitter)

No tam sa to zďaleka neskončilo. Zrazu sa odniekadiaľ vynoril Juan a vyznal sa Marisse zo svojich citov. Zdôraznil, ako veľmi je pre neho dôležitá a požiadal ju, aby bola jeho oficiálnou priateľkou. Potom dal mladej slečne kyticu ruží. Peňová súhlasila. Juan ju následne odviedol do záhrady, kde už na dvojicu čakal stôl, na ktorom bola prichystaná romantická večera. 

Romantika ešte nevymrela! Mladík
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Twitter)

Romantika ešte nevymrela! Mladík
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Twitter)

Pre oboch je tento vzťah prvým vážnym. Berú to však krok za krokom a nič nechcú unáhliť. Momentálne sú spolu veľmi šťastní a užívajú si spoločnosť toho druhého. "Juan je veľký džentlmen. Je sladký a moja rodina ho má veľmi rada. Pripadám si, akokeby som bola v nejakom filme. Robí ma šťastnou," dodala Marissa. 

Viac o téme: Romantika
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu