Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Dvaja policajti obdarovali bezdomovca veľkou vecou: Hrdinský čin zvečnený na FOTO

Dvaja hrdinovia z radu polície
Dvaja hrdinovia z radu polície (Zdroj: Facebook/Norridge Police Department)

NORRIDGE - Láskavosť a dobrota z ulíc nevymizla. Dokázali to dvaja policajti, ktorí boli pri svojom úžasnom skutku zvečnení na fotografii. Pomoc poskytli bezdomovcovi, ktorého topánky boli úplne zničené.

Nič nežiadal, nič nechcel, no aj tak sa dočkal pomoci. Zarážajúce je to, že pomoc poskytli priamo príslušníci polície počas vykonávania svojej služby. Jeden z dôstojníkov pre média priznal, že bol spolu s kolegom privolaný k autobusovej zástavke, kde bezdomovec sedel s prikrývkou. Ten sa im priznal, že chcel nastúpiť do autobusu no bol vyhodený, keďže nemal žiadne topánky. Dôstojníci si okamžite všimli jeho nohy a naozaj, mužovi chýbali podrážky.

Dvaja dobrí muži sa teda rozhodli a vybrali sa do neďalekého obchodu pre úplne nový pár topánok. Investovali z vlastných peňazí 60 dolárov (57 euro) a darovali mu viac, ako si kto dokáže predstaviť. S bezdomovcom si podali ruky a povedali mu, že si teraz môže ísť nájsť novú prácu.

Pri tomto krásnom a nezištnom skutku ich zachytila Elizabeth Horanová. Chlapíci o svedkovi netušili a po zverejnení fotografie žiadali o anonymitu. Elizabeth zaslala fotku na policajné oddelenie, pod ktoré dvaja hrdinovia spadajú. Snímka bola následne pridaná na facebookovej stránke polície s týmto popisom: "Príslušníci polície z Norridge sa zastavili pri bezdomovcovi a darovali mu nový pár topánok z Harleme and Irving. Počkali, aby sa ubezpečili, že mužovi bez domova budú dobré. Je to úžasné. Ďakujeme! Skvelá práca dôstojníci!"

Viac o téme: PomocBezdomovecTopánkyPolícia Dobrý skutok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu