Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Manželia za pár drobných kúpili staré kreslo: Po rokoch ho vytiahli z povaly a bol v ňom POKLAD

Kreslo, ktoré ukrývalo poklad Zobraziť galériu (3)
Kreslo, ktoré ukrývalo poklad (Zdroj: profimedia.sk)

BIGGAR - Pred desiatimi rokmi kúpili na aukcii staré kreslo a už pomaly aj zabudli, že ho majú. Lenže potom sa štyridsaťsedemročný Angličan rozhodol, že ho dá prečalúniť. A dobre spravil, lebo vďaka tomu objavil taký malý poklad hodný tisícok libier.

Manželia zo Škótska kúpili starožitné kreslo za päť libier. Chcelo to nové čalúnenie, no päťdesiatročná Angela a jej muž Angus nemajú peňazí nazvyš, a tak stoličku dali na povalu. "Vyzerala, akokeby na nej spal pes, bola naozaj v zlom stave," povedala Brownová. 

Manželia za pár drobných
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Pred pár rokmi si Angus na kreslo spomenul a dal ho konečne opraviť. Odvtedy začal nosiť manželke domov diamanty, čo ju veľmi prekvapilo. Na výročie svadby dostala diamantový prsteň, na Valentína zas diamantové náušnice a na Veľkú noc pre zmenu diamantovú brošňu. 

Manželia za pár drobných
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Britke bolo veľmi divné, odkiaľ na tie šperky berie, a tak sa ho spýtala. Angus nakoniec vyšiel s pravdou von a prezradil, že v kresle boli ukryté diamanty v hodnote päťtisíc libier, svojej žene o tom ale nepovedal, aby ju mohol stále prekvapovať. "Našiel ich, keď z kresla dával dolu poťah, boli skryté pod ním. Môj manžel je veľmi romantický, tak mi o tom nepovedal, aby ma mohol obdarovať na sviatky. Bolo to od neho veľmi milé," hovorí Angela. "Bol to krásny objav, nikdy neviete, čo nájdete v kuse starého nábytku," dodala. 

Viac o téme: PokladObjavDiamanty
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu