Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Inzerát z Banskej Štiavnice chytil ľudí za srdce: Hľadá sa doktor z hôr!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

BANSKÁ ŠTIAVNICA – Malebné mestečko Banská Štiavnica považujú mnohí Slováci za perlu našej krajiny. No neraz aj v krásnej Banskej Štiavnici ľuďom ide o život. Dôkazom je netypický inzerát, ktorý sa objavil na sociálnej sieti.

„Ak máte radi prírodu a hľadáte pokojné miesto pre svoj život, povedzte áno životu v Štiavnici. Ponúkame Vám útulné prostredie dovolenkového mesta, z ktorého dýcha nielen história, ale i kultúrny život,“ vyzýva netypický inzerát, ktorý sa objavil na stránke Facebooku s názvom Právo na zdravotnú starostlivosť v regiónoch.

Erika zverejnila inzerát a sama neverila vlastným očiam: Za pár sekúnd spôsobil obrovský ošial

Banskoštiavničania sa takýmto spôsobom rozhodli nájsť lekárov, ktorí  v regióne chýbajú. Na oplátku ponúkajú nielen srdečné prijatie, pretože lekárov si vážia, ale aj prednostný mestský byt pre lekára a jeho rodinu. Život v Banskej Štiavnici má nejednu ďalšiu výhodu. Okrem turistiky v krásnych horách, ktoré ju obklopujú, tu môžete plávať v tajchoch, relaxovať v neďalekých kúpeľoch, lyžovať či kochať sa historickým miestečkom. Zámerom inzerátu je prilákať do mesta štyroch lekárov záchrannej zdravotnej služby, ktorí majú chuť stať sa banskoštiavnickými „doktormi z hôr“. 

...

Viac o téme: InzerátBanská ŠtiavnicaDoktor z hôr
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu