Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Laura (20) predala pár starých vecí na eBayi, teraz chodí na dovolenku 3-krát do roka

Laura nemá takmer žiadny voľný čas Zobraziť galériu (2)
Laura nemá takmer žiadny voľný čas (Zdroj: profimedia.sk)

DARTFORD - Predáva veci, ktoré majú hodnotu sotva pár libier, no zarobila na nich tisíce. Dvadsaťjedenročná Britka si urobila úspešný biznis z toho, že sa zbavuje starých šiat. Čo sa spočiatku javilo ako nie príliš podarený nápad, sa zmenilo na jej živobytie.

Laura Rosová bola ešte na strednej škole, keď začala rozpredávať svoje staré veci. Buď jej nesedeli, alebo jednoducho už neboli v móde. Spočiatku jej to nehodilo veľa, len čosi viac ako 20 libier. No chýr o jej aktivite sa rozšíril do okolia, čo stačilo na to, aby sa biznis rozbehol. 

V 13-tich odišiel zo školy, teraz je hodný miliónov: Neuveriteľná cesta mladíka za úspechom

Študentke sa krátko nato podarilo predať väčšinu svojich vecí. Aby ale udržala myšlienku nažive, prekutrala šatníky svojich kamarátok a príbuzných. Jej podnikanie sa rapídne rozrástlo a z Laury sa doslova stal predajný automat. Začala dokonca odkupovať tovar od iných predajcov a následne ich predala so ziskom. 

Laura (20) predala pár
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Dievčina si takýmto spôsobom dokáže zarobiť krásne peniaze. Môže si dovoliť chodiť trikrát ročne na luxusné dovolenky či kupovať drahé značkové veci. Jej izba je zahádzaná objednávkami a balíkmi, ktoré sa chystá odoslať kupujúcim. Predajom na eBay-i doteraz zarobila 30-tisíc libier (38-tisíc eur). 

Laura (20) predala pár
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Laura sa v podnikaní našla natoľko, že nedávno začala študovať na univerzite biznis manažment. No priznáva, že jej to zaberá väčšinu času a nemá tak čas sa venovať iným veciam. "Stojí ma to veľa času a úsilia, ale treba vytrvať. Trvalo šesť mesiacov, kým som na tom začala zarábať väčšie peniaze a nielen vreckové. Úspech neprichádza za jednu noc," hovorí. 

Viac o téme: úspechPodnikaniePredávanie starých vecí
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu