Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

VIDEO Dievčatko prekazilo vojenskú akciu, keď uvidelo svojho otca: Jej gesto dojalo celý svet

Cara už nevydržala dlhšie čakať
Cara už nevydržala dlhšie čakať (Zdroj: Youtube/UltraGhetto)

COLORADO SPRINGS - Nielen lúčenia, ale aj návraty bývajú veľmi emotívne, najmä, keď sa týkajú tých najbližších. Otec dievčatka sľúbil vernosť americkej armáde a bol odhodlaný položiť svoj život v Sýrii v boji proti Islamskému štátu. Potom však prišiel domov, aby zistil, o čo všetko mohol prísť.

Americký vojak na videu sa po ôsmich mesiacoch vrátil z vojenskej misie v skupine 300 nasadených mužov a žien na Strednom východe do Fort Carson. Po príchode na domácu pôdu vojakov čakala uvítacia ceremónia, ktorej sa zúčastnili aj rodinní príslušníci vrátane malých detí vojakov.

VIDEO, ktoré vyvolalo na internete dojemnú búrku: Krásny dôkaz, že láska kvitne vždy a všade!

Viete si predstaviť, že dlhé mesiace nevidíte svojho milovaného otca a potom ho zazriete v zástupe uniformovaných mužov bez toho, aby vás objal alebo k vám podišiel? Keď máte dva roky, možno zareagujete podobne ako malá Cara Oglesby, ktorá sa mame čakajúcej v dave vytrhla z rúk a rozbehla sa k svojmu ockovi, aby ho objala. Jej gestom sa teraz nadchýna celý svet.

„Cara sa na mňa uprene pozerala už z davu a rozhodla sa, že ma pozdraví o niečo skôr, tak sa rozbehla a venovala mi veľké objatie, ktoré som jej opätoval,“ povedal poručík Daniel Oglesby pre FOX 21 News.

Viac o téme: ObjatieCara Oglesby
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu