Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Je to zázrak? Chorej Julii (12) požehnal pápež František, o pár dní sa stalo niečo úžasné

Julii požehnal sám pápež. Zobraziť galériu (2)
Julii požehnal sám pápež. (Zdroj: cbs news)

NEW YORK - Na vozík pripútané dievča z Dyker Heights v Brooklyne sa domnieva, že jeho zázračná cesta za uzdravením sa začala hneď po tom, čo k nemu minulý mesiac podišiel pápež František a na newyorskom letisku JFK mu medzi stovkami prítomných divákov požehnal.

Pápež prehovoril k ľuďom vo Filadelfii: Prekonal bariéry, aby požehnal Michaelovi (10)

Mladá školáčka Julia Bruzzeseová stratila v máji cit v nohách a od júna sa už nedokázala ani postaviť, ani chodiť. Lekári nedokázali presne určiť, čo je príčinou jej stavu a počiatočnú diagnózu, že paralýzu spôsobila lymská borelióza, nevedeli potvrdiť.

Napriek tomu, že je dievčina momentálne odkázaná na vozíček, prišla pozrieť príchod pápeža na letisko v New Yorku, pretože verila v zázrak. Julia, ktorá kedysi hrávala softball a spievala v zbore, prepukla v plač, keď mohla pobozkať pápežov prsteň a František sa jej dotkol čela a požehnal ju.

"Znamená to  že mi dal moc znovu chodiť," povedala Bruzzeseová pre NBC New York. "Viem, že budem vďaka nemu opäť chodiť." dodala presvedčená dievčina a iba päť dní po stretnutí s pápežom Františkom sa k nej dostali dobré správy.

Je to zázrak? Chorej
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: cbs news)

"Zázrak sa začal. Išla som k lekárovi a prvýkrát videli aktivitu lymskej boreliózy v mojej krvi, a to len ukazuje, zázrak sa môže stať, ak veríte tak, ako ja. Ak veríte a modlite sa, môže sa stať všetko," uviedla šťastná Julia, ktorú dokonca doktori po vypočutí tohto príbehu chcú liečiť zadarmo.

Statočná dievčina, ktorá má teraz nádej, že sa opäť postaví na vlastné nohy, povedala, že táto skúsenosť ju urobila múdrejšou a naučila ju, že život je vzácny.

Viac o téme: Pápež FrantišekJulia Bruzzese
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu