Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Obrovský úspech pre Slovensko: Toto miesto zaradili medzi TOP lyžiarske strediská sveta!

Lyžiarsky rezort v Tatranskej Lomnici je v hodnotení Skiresort.info medzi takými strediskami, ako napríklad francúzske Les 3 Vallées či rakúske Sölden Zobraziť galériu (2)
Lyžiarsky rezort v Tatranskej Lomnici je v hodnotení Skiresort.info medzi takými strediskami, ako napríklad francúzske Les 3 Vallées či rakúske Sölden (Zdroj: SITA)

POPRAD/VYSOKÉ TATRY – Lyžiarske stredisko Vysoké Tatry Tatranská Lomnica je zaradené medzi 14 svetových TOP rezortov, ktoré majú do 20 km zjazdoviek. Víťazov najlepších lyžiarskych stredísk zverejnil najväčší svetový lyžiarsky portál Skiresort.info na základe svojho podrobného monitorovania v Test Winner 2015.

Stredisko tiež získalo významné hodnotenie v kategórii „Beginners“ - top rezorty na svete, čo znamená, že je infraštruktúrou i službami vhodné pre lyžiarov začiatočníkov. Chopok bol zaradený medzi 18 najlepších svetových „Insider Tips“ s dĺžkou zjazdoviek do 60 km.

Lyžiarsky rezort v Tatranskej Lomnici je v hodnotení Skiresort.info medzi takými strediskami, ako napríklad francúzske Les 3 Vallées, rakúske Sölden, Hintertux-Glacier, Flachau-Wagrain-Alpendorf, Kitzbühel, Dachstein West, talianske Gröden, švajčiarske Les Quatre Vallées, kanadské Big White, americké Buttermilk Mountain a iné.

Obrovský úspech pre Slovensko:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA)

„Pri testovaní slovenského lyžiarskeho strediska v Tatranskej Lomnici sme boli príjemne prekvapení hlavne veľmi kvalitnými zjazdovkami pre začiatočníkov, variabilnosťou kabínkových lanoviek so sedačkovým Kidstop systémom. Stredisko je komplexné, poskytuje kvalitné služby požičovne lyžiarskej výstroje a lyžiarskych škôl priamo na svahu, ski-in ski-out hotely a parkoviská. Zaujímavosťou je spestrenie lyžovačky výletom na Lomnický štít, unikátnym večerným programom v podobe vývozu ratrakom na Tatranskú večeru zážitkov, sánkovačkou či Tatranským ľadovým dómom na Hrebienku. Veľmi nás zaujala aj doplnková služba babysittingu na Skalnatom plese," komentoval výsledok lyžiarskeho strediska v Tatranskej Lomnici Oliver Kern, zakladateľ Skiresort.info.

Skiresort.info je jediný online portál s detailnými informáciami o 5 100 lyžiarskych strediskách. Cenu Test Winner 2015 udeľuje za vynikajúce výkony svetových lyžiarskych areálov. 

Viac o téme: Vysoké TatryTatranská Lomnica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu