Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VIDEO lásky až za hrob: Aj po 73 rokoch umierajúcej manželke zaspieval ľúbostnú pieseň

Laura s Howardom stáli bok po boku neuveriteľných 73 rokov
Laura s Howardom stáli bok po boku neuveriteľných 73 rokov (Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Laura (93) a Howard (92) sú svoji už neuveriteľných 73 rokov. Ich vnučka sa rozhodla ukázať svetu, že láska je to najsilnejšie puto. Laura, teraz už takmer úplne slepá, je na konci svojej životnej púte, svoje posledné dni mala tráviť v nemocnici, no nakoniec ju ešte pustili domov. Ešte predtým ju však skoro hluchý Howard prišiel navštíviť, rozhodol sa jej dať najavo, ako veľa pre neho znamená. Zaspieval jej ľúbostnú pieseň.

Tento dojemný okamih sa podarilo zachytiť na video, ktoré sa okamžite stalo hitom sociálnych sietí. Za štyri dni ho videli len na YouTube viac ako 4 milióny užívateľov. Na Facebooku ho zdieľali britské noviny The Telegraph, tam si video pozrelo 3,8 milióna ľudí. Niet divu, taký silný príbeh o láske nevidno často.

Pesničku, ktorú si Howard vybral, spievala dvojica spoločne ako duet na Zlatej svadbe, teda oslave, ktorá sa robieva po 50 rokoch manželstva. Ide o pieseň You´ll Never Know, ktorú okrem iných spievali aj Rosemary Clooney a Harry Jamesom. Laurin hlas sa podobal na hlas speváčky Rosemary, aj preto si vybrali túto verziu. 

Viac o téme: LáskaDlhoroční manželia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu