Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Amy (24) dokázala, že sa nikdy netreba vzdať: Kým si našla prácu, poslala 1200 žiadostí!

Amy si konečne opäť váži samú seba.
Amy si konečne opäť váži samú seba. (Zdroj: Facebook)

HARTLEPOOL – Nedostatok voľných pracovných miest trápi nielen Slovákov, ale aj zvyšok Európskej únie. Skutočne smutným možno nazvať príbeh 24-ročnej Amy Farrowovej, ktorá musela poslať neuveriteľných 1200 žiadostí o prácu v gastronomickej oblasti. Po takom niečom má človek sebavedomie skutočne na bode mrazu, no Amy to nevzdala. Mladá matka uspela so svojou 1201. žiadosťou!

Ako sama Amy hovorí, to, že má prácu, jej opäť navrátilo rešpekt, ako aj pocit, že sa niečo stojí. „Zvykla som navštevovať kariérne stránky a rozdávať v okolí svoje životopisy. Bolo to ťažké. Niekedy sa ľudia, ktorých som žiadala o prácu, už neozvali. Mala som niekoľko pohovorov, no neboli úspešné,“ vysvetľuje Amy.


Prečítajte si aj Budúci absolventi, pozor! Tieto rady vám pomôžu nájsť si zamestnanie


Tak si Amy našla aspoň malé brigády v obchodíkoch a kaviarňach ako predavačka, robila dokonca aj ako dobrovoľníčka pre charitu. Nakoniec sa pre ňu v Hartlepoole, v ktorom podľa štatistík žije 455 nezamestnaných ľudí vo veku od 16 do 24 rokov (percentuálne dvojnásobok národného priemeru), našla práca v miestnom McDonalde. Konečne je spokojná.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu