Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Slovensko sa zviditeľnilo hneď dvakrát: Na svedomí to má Michal, TOP FOTO v článku!

Michal má skutočne obdivuhodný talent!
Michal má skutočne obdivuhodný talent! (Zdroj: Michal Lučanský)

MARTIN - Aj keď niektorí skeptici by mohli mať pochybnosti, na Slovensku žije veľké množstvo talentovaných ľudí. Jedným z nich je aj Michal Lučanský, uznávaný fotograf z Martina, ktorý momentálne pracuje ako lodník v Holandsku. Martin sa však napriek tomu špecializuje na fotografovanie prírody, tentokrát zaujal obdivuhodným časozberným záberom.

Michal študoval na Fakulte politických vied a medzinárodných vzťahov v Banskej Bystrici, no fotografovaniu sa venuje už od roku 2008. Na začiatku kariéry sa sústredil takmer na každý žáner, no ako uvádza na svojej stránke, len do chvíle, keď prvý krát zahliadol letiaceho rybárika riečneho na Váhu. Od tej doby sa profiloval na fotenie divokej prírody a makra.

Jeho úžasné zábery a detaily zvierat či prírody fascinujú mnohých fanúšikov, Martin je od roku 2013 takisto členom Slovenskej asociácie fotografov prírody. V minulom roku mal dokonca výstavu v Stredoslovenskom múzeu v Banskej Bystrici, v tom istom roku získal aj umiestnenie v súťaži Zlatý jeleň Slávy Štochla. Jeho najnovšia časozberná snímka ale upútala aj amatérov, užívateľov sociálnych sietí.

Časozberná fotografia búrky v Martine je skutočne obdivuhodná, rovnako ako talent jej autora. A tak sa o Slovensku v dobrom hovorí hneď dvakrát! 

 

Gunshowers Photo: © Michal Lucansky #GODSOFNIGHT

Fotka zveřejněná uživatelem @godsofnight,

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu