Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Svetoznámy kuchár bojuje za deti: VIDEO Problém, ktorý sa týka aj Slovákov, rieši hudbou!

Jamie Oliver sa rozhodol zachrániť budúce generácie pred obezitou.
Jamie Oliver sa rozhodol zachrániť budúce generácie pred obezitou. (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA/LONDÝN - Detská obezita je téma, ktorá niektoré krajiny trápi viac, iné menej, týka sa však všetkých. Svetoznámy kuchár Jamie Oliver sa rozhodol, že sa pokúsi dosiahnuť zmenu a začal s tým práve v rodnej Veľkej Británii. Poprosil svojich nemej slávnych známych, aby mu pomohli, a tak vznikol krásny projekt, ktorí môže podporiť každý.

Spolu s britským spevákom Edom Sheeranom, legendou Paulom McCartneym či austrálskym hercom Hughom Jackmanom, natočil hudobné video zamerané na získanie podpory vo vláde. Zmenou niektorých nariadení a zákonov by sa dalo dosiahnuť, že strava, ktorú konzumujú deti v škole, by sa stala zdravšou a zdravotne menej škodlivou.

Projekt Food Revolution podporilo takmer pol milióna ľudí svojím podpisom petície. Video na sociálnej sieti Facebook videlo dokonca už viac ako 6,6 milióna užívateľov internetu! Ide rozhodne o výnimočnú kampaň, aj keď Svetová zdravotnícka organizácia už dlhodobo upozorňuje na tento celospoločenský problém. 

Food Revolution Day

Here it is guys! I am honestly lost for words and so i'll let this video do all the talking. Wherever you are in the world Watch it. Sign It. Share It. Jamie xx #foodrevolutionday change.org/jamieoliver

Posted by Jamie Oliver on 13. máj 2015

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu