Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Žene pred 18 rokmi zahynul syn: Slzy od dojatia, teraz počuje jeho tlkot!

Jennifer sa stretla prvýkrát s Vicki Zobraziť galériu (3)
Jennifer sa stretla prvýkrát s Vicki (Zdroj: Foto: Facebook)

LONG ISLAND - Jennifer Lentiniová (31) bola celá v rozpakoch a mala slzy na krajíčku, keď sa prvýkrát vo svojom živote stretla s Vicki Brannonovou (56), matkou darcu jej srdca. Orgán jej transplantovali pred osemnástimi rokmi, nové srdiečko jej zachránilo život.

Jennifer sa žene chcela osobne poďakovať zo svoje srdce na deň sv. Valentína. Išlo o emotívne stretnutie plné sĺz na medzinárodnom letisku v Tampe. Ako tínedžerka trpela ochorením srdcového svalu, hospitalizovali ju v roku 1996 a mesiac čakala na transplantáciu.  

Žene pred 18 rokmi
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: Facebook)


Ako informuje nydailynews.com, Vickiin syn Matthew McIntyre nešťastne zahynul po tom, čo ho ranou do krku smrteľne zranil jeho kamarát, keď omylol vystrelil zo zbrane. Nešťastie sa stalo 5. júla 1996 v meste Fulton.

Pre jeho rodinu nastali veľmi ťažké chvíle. Smútiaca mama sa ale rozhodla darovať orgány svojho milovaného syna. Mal štrnásť rokov, bol vášnivým rybárom a sníval o tom, že sa raz stane policajtom. "Matthew bol veľmi dobrý chlapec," povedala Vickii a dodala: "Pán si ho vzal, mal svoje dôvody, ale ona mala dostať jeho srdce." Obe ženy sa pustili do plaču po tom, čo sa stretli v letiskovej hale a pevne sa objali. 

Žene pred 18 rokmi
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: Facebook)

Jennifer sa rodinu darcu rozhodla vypátrať prostredníctvom facebooku. "Chcem, aby bola v mojom živote a myslím, že ona chce to isté," povedala Vicki počas dojemného stretnutia. "Bola by som nešťastná, keby srdce zlyhalo, znamenalo by to, že som opäť prišla o svojho syna," dodala. Od dojatia pritlačila svoje ucho na Jenniferinu hruď, aby opäť počula tlkot synovho srdca. "Môj Matthew je tam," povedala. 

"Cvičím, snažím sa jesť správne, robiť všetko pre to, aby som žila," povedala vďačná Jennifer. Matthewovej mame priniesla darček. "Je to môj anjel strážny," povedala, keď žene dala náhrdelník so svojimi iniciálkami a s anjelikom. "Som ohromená a šťastná  - môj syn mal dobré, silné srdce a stále sa drží pri živote. Mám pocit, že som získala dcéru," uzavrela dojatá Vicki. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu