Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO plné ľudskosti: Mladík stratil reč, bezdomovec použil jeho peniaze na toto!

Mladík mu dal sto dolárov!
Mladík mu dal sto dolárov! (Zdroj: YouTube)

LOS ANGELES – Mladík na videu dostal zaujímavý nápad. Rozhodol sa dať bezdomovcovi sto dolárov, aby sa dozvedel, na čo ich človek v núdzi použije. Sledujte, ako s nimi naložil štedro obdarovaný muž!

Keď dával Josh Paller Lin do rúk Thomasovi sto dolárov, obával sa, či ich nepremárni. Bezdomovec bol však dojatý a Josha objal. Potom sa vybral do obchodu, pričom ho neustále snímala skrytá kamera a vyšiel z neho s plnou taškou. Postupne sa pristavoval pri bezdomovcoch a vyťahoval pre nich z tašky jedlo. Vtedy Josh pochopil, že urobil dobrý skutok.

Thomas neskôr Joshovi vysvetlil, že kvôli chorým rodičom bol nútený opustiť prácu, aby sa o nich mohol starať. Obaja však zomreli a z Thomasa sa stal človek na ulici, bez práce a bez rodiny. Napriek trpkému osudu však chce aj naďalej pomáhať ľuďom okolo seba a Josh mu preto ponúkol pomoc, snažiac sa preňho nájsť nový domov a zamestnanie. „Dal som mu svoje číslo a povedal mu, aby mi zavolal, keď bude potrebovať pomoc. On je dôkazom, že nie všetci ľudia bez domova sú zlí. Nikdy nesúďte knihu podľa obalu,“ povedal John.

Bezdomovec dostal od mladíka sto dolárov

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu