Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Slovák vynašiel stroj lásky: Vidí ľuďom do duše a odhalí skutočné úmysly!

Manželia merajú svoju lásku na stroji Zobraziť galériu (2)
Manželia merajú svoju lásku na stroji (Zdroj: clakula)

NEW YORK - Američanka Ashley Clarková a Slovák Matej Vakula sa do seba pred niekoľkými rokmi zaľúbili. No ich cesta spoločným životom bola až donedávna veľmi tŕnistá, pretože americké úrady ich láske neverili. Dvojica preto vymyslela prevratný stroj, ktorý vyvrátil akékoľvek pochybnosti!

Matej a Ashley sa zoznámili v Bostone, kde študovali postgraduálny program na Massachusetts College of Art and Design. V roku 2011 sa vzali, no Slovák musel po polroku opustiť Spojené štáty a dva roky čakať na to, kým mu miestne úrady udelia zelenú kartu. Aby presvedčili imigračné oddelenie, že sa naozaj úprimne milujú, začali formou umenia dokumentovať svoj vzťah. Nakrúcali krátke videá a taktiež strávili veľa času komunikáciou na Skype. 

Slovák vynašiel stroj lásky:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: clakula)

No najväčšia bomba prišla, keď šikovný Slováčisko vymyslel stroj, ktorý dokáže zmerať silu lásky. "Poňali sme to tak trochu vedecky a vymysleli prístroj so svetelnou diódou. Keď zabliká, môžeme si s radosťou povedať "pozri, znamená to, že sa milujeme"," vysvetlil Matej.

Slovák vynašiel stroj lásky:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: clakula)

Zariadenie pracuje tak, že využíva elektrinu z ľudského tela a zároveň meria tep človeka. Dáta potom vyhodnotia dva počítače, ktoré tak zistia, či sa má dotyčný pár skutočne rád. Nie všetci ľudia sú však zo stroja lásky nadšení. Boja sa totiž, že odhalí, že toho druhého zas až tak radi nemajú. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu