Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Rodičia prišli pri cunami o deti: Po desiatich rokoch našli dcéru, teraz aj syna!

Šťastná rodina je už konečne spolu Zobraziť galériu (2)
Šťastná rodina je už konečne spolu (Zdroj: Foto: Daily Mail)

ACEH - Chvíle neuveriteľného šťastia prežíva indonézska rodina. Ešte v roku 2004 zaliala územie cunami. Manželia vtedy stratili svoje dve deti. Mysleli si, že zahynuli pod obrovskou vlnou. Po desitich rokoch sa stal zázrak. V júni tohto roka našli svoju dcéru a teraz sa k nim vrátil aj syn.

Nešťastní manželia si celých desať rokov mysleli, že ich deti zomreli pri cunami. Po neuveriteľne dlhej dobe sa stal doslova zázrak.

Ako sme už informovali, v júni sa podarilo nájsť ich dcérku, ktorá mala v čase katasrofy štyri roky. Dnes je z nej 14-ročná mladá slečna. Nedávno sa našiel aj chlapec, ktorý je podľa všetkého ich strateným synom. Dnes má už 17 rokov.   

Rodičia prišli pri cunami
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: Daily Mail)

Príbeh nájdeného dievčatka obletel celým svetom. Zaujal aj pár, ktorý sa pred rokmi ujal istého chlapca, ktorému dali meno Ucok. Keď videli v televízii fotografie manželov a ich detí, o ktoré prišli pri ničivej cunami, doslova stratili reč. Chlapec na zverejnenej fotke sa náramne podobal na ich Ucoka. Okamžite kontaktovali úrady a kompetentných, aby oslovili nešťastnú rodinu.

Ucok sa vlastným menom volá Arif Pratama Rangkuti. Ujal sa ho starší pár. Chlapec žil roky na ulici na ostrove Sumatra. Prespával v internetovej kaviarni, ktorá patrila páru. Manželia sa o neho starali v rámci možností, dávali mu jedlo a oblečenie.

Po neuveriteľne dlhých rokoch, keď už nikto z nich nedúfal, je indonézska rodina konečne spolu. Tešia sa, že ich osud opäť spojil. 

V roku 2004 postihla indonézsku provinciu Aceh jedna z najväčších prírodných katastrof v histórii. Obrovská vlna cunami sa podpísala pod rozsiahle škody, tragicky zahynulo 170-tisíc ľudí.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu