Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Slovenská firma zatienila ostatné: Týmto veľdielom vyrazila dych

Tanečníčky v žiari laserovej šou
Tanečníčky v žiari laserovej šou (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Že to Slováci vedia, sme sa presvedčili už mnohokrát. Tentoraz je reč o slovenskej firme, ktorá síce v týchto končinách príliš známa nie je, našu krajinu sa jej však darí úspešne reprezentovať v zahraničí. Prečítajte si, ako.

Spoločnosť Kvant patrí už roky medzi špičku výrobcov laserov pre zábavný priemysel. Vznikla v roku 1995 na Slovensku a momentálne v nej pracuje 86 zamestnancov.

Kvant sa pravidelne zúčastňuje na svetovej výstave Prolight+Sound, ktorá je mekkou všetkých firiem pracujúcich s javiskovou technikou. V silnom konkurenčnom prostredí, ktoré na týždeň naplní haly najväčšieho svetového organizátora výstav, je potrebné byť iný a zaujať.

Poznávacím znamením tejto slovenskej firmy je originálna a progresívna svetelná šou. Tento rok použila 56 laserov, ktoré sú všetky vyvinuté a vyrobené na Slovensku, ďalej priniesla novinku v podobne ovládania týchto zariadení ľudskými pohybmi a keď k tejto technike pridáte talentované tanečnice z bratislavského Jumbo Dance Studio, vznikne takéto veľdielo:

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu