Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Mladík (30) vyhral v lotérii a stal sa boháčom: Potom prišla ešte lepšia správa!

Šťastný výherca Jeremy Lockett
Šťastný výherca Jeremy Lockett (Zdroj: huffingtonpost.com)

MALDEN - Jeremy Lockett z amerického Massachuttets nedávno zažil prekvapenie svojho života. Keď si prišiel vybrať výhru v lotérii, oznámili mu, že nejde o jednorázovú záležitosť, ale že peniaze mu budú vyplácať odteraz už každý rok.

Tridsaťročný Jeremy pred pár týždňami v štátnej lotérii vyhral 50 tisíc dolárov (37 tisíc eur). Keď si ich prišiel dať vyplatiť, dozvedel sa ďalšiu, ešte lepšiu, správu. A to, že rovnaká suma mu má byť vyplácaná každý rok až do konca jeho života.

"Pán Lockett a jeho rodina sa od radosti skoro zbláznili," povedala hovorkyňa lotérijnej spoločnosti Beth Bresnahanová portálu Boston.com. Výherný žreb kúpil mladík kúpil na benzínovej pumpe v bostonskej štvrti Dorchester za dvadsať dolárov. Tá dostane 10 tisíc dolárov ako províziu z predaja.

Lockett sa neskôr rozhodol, že si výhru prevezme jednorazovo v hotovosti. Dostal tak 650 tisíc dolárov, od ktorých sa ešte odrátajú dane. Peniaze použije na splatenie dlhov a taktiež sa chystá zainvestovať. Do čoho, však neprezradil.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu