Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Geniálna predtucha: Automechanik (41) vďačí intuícii za 108 miliónov!

Neil a Nicky pózujú s výherným šekom Zobraziť galériu (2)
Neil a Nicky pózujú s výherným šekom (Zdroj: standard.co.uk)

LONDÝN - Hovorí sa, že šiesty zmysel, čiže schopnosť intuície, majú najmä ženy. V tomto prípade ale pomohol jednému mužovi z Veľkej Británie k rozprávkovému bohatstvu. Stačilo len počúvať samého seba, kúpiť si los a potom čakať, čo sa bude diať.

Neil Trotter pracuje ako automechanik v autodielni neďaleko Londýna. Minulý piatok ho po ceste do práce prepadlo zvláštne nutkanie skúsiť šťastie v lotérii EuroMillions. Zašiel teda do obchodu a kúpil si hneď niekoľko žrebov v celkovej hodnote 10 libier (cca 12 eur).

Pocit, že vyhrá bol u štyridsaťjedenročného muža stále intenzívnejší. Neodpustil si preto silácke reči a pred svojimi kolegami aj otcom vyhlasoval, že sa z neho čoskoro stane boháč. Ešte v ten večer sa jeho predtucha vyplnila. V lotérii vyhral bez "pár drobných" 108 miliónov libier (129 miliónov eur).

"Celý týždeň som mal dobrý pocit a v piatok ešte zosilnel. Večer som si skontroloval čísla a všetky sedeli. Zbledol som a nevedel som, čo mám robiť. Nedokázal som od toho vzrušenia zostať na jednom mieste," opísal Neil svoje prvé pocity po tom, ako zistil, že sa stal milionárom.

Geniálna predtucha: Automechanik (41)
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: standard.co.uk)

Trotterove plány na najbližšie roky sú jasné - čo najviac si peniaze užívať so svojou priateľkou Nicky. Okrem toho chce odísť z práce a naplno sa venovať už iba kariére automobilového pretekára, uviedol portál denníka The Independent.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu