Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Stal sa zázrak a všetky vianočné želania sa splnili: Po tomto budete opäť veriť v Ježiška!

Prekvapení cestujúci Zobraziť galériu (2)
Prekvapení cestujúci (Zdroj: Foto: youtube)

TORONTO – Zázraky naozaj existujú. Presvedčili sa o tom cestujúci, ktorí leteli z letiska v Toronte. V odletovej hale na nich čakal interaktívny Santa Claus, ktorému prezradili, čo by si priali nájsť pod vianočným stromčekom. Keď cestujúci nastúpili do lietadla, rozbehla sa nákupná horúčka pracovníkov kanadskej leteckej spoločnosti WestJet. Po vystúpení cestujúcich v príletovej hale v Hamiltone zažili prekrásny, dychvyrážajúci šok. Stal sa zázrak a každý dostal svoj vysnívaný darček. Celý vianočný príbeh zostrihali do krátkeho videa.

Šľachetný nápad dostali pracovníci kanadskej  leteckej spoločnosti WestJet. Pre svojich cestujúcich pripravili naozaj zázračnú chvíľu. V odletovej hale čakal interaktívny Santa Claus, ktorému sa mohli všetci zveriť so svojím snom, čo by ich potešilo pod vianočným stromčekom. Zatiaľ čo nastúpili do lietadla a cestovali do Hamiltonu, pracovníci leteckej spoločnosti rozbehli nákupnú naháňačku, aby všetko zabezpečili. Darčeky potom pekne zabalili, označili menom a na nič netušiacich cestujúcich v príletovej hale v Hamiltone čakalo neuveriteľné prekvapenie. So slzami v očiach a dojatí si tak počas čakania na batožinu našli vysnívané vianočné darčeky.

Chlapček sa tešil z obľúbeného vláčika, jeho rodičia z televízora, iný prekvapený chlapček si vytiahol z balíčka tablet, k splneným snom patrila aj letenka domov, či snowboard, ba dokonca milo prekvapený bol aj cestujúci, ktorý si prial ponožky a pyžamo.

Stal sa zázrak a
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: youtube)

Cestujúci neverili vlastným očiam, no všetci sa presvedčili, že zázraky existujú a dejú sa najmä na Vianoce. Všetko zachytáva zostrih na videu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu