Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Je to oficiálne: Slovenky sú v prvej desiatke najkrajších žien na svete!

Jednou z najkrajších Sloveniek je bezpochyby Adriana Sklenaříková Zobraziť galériu (11)
Jednou z najkrajších Sloveniek je bezpochyby Adriana Sklenaříková (Zdroj: archív)

BRATISLAVA - O kráse slovenských žien panuje vo svete veľa chýrov. Niet hádam cudzinca, ktorý by po tom, ako zavíta do našej krajiny, nebol nadšený z pôvabu, ktorý Slovenky dostali do vienka. A teraz je to už aj oficiálne. Podľa istého rebríčka máme tretie najkrajšie ženy na svete.

Desaťmiestny rebríček zverejnil portál ucityguides.com. Jednotlivé umiestnenia nie sú žiadnym prekvapením. Azda až na posledné miesto, ktoré obsadili Američanky. O tom, že sú desiatymi najpôvabnejšími nežnými stvoreniami sveta, by sa totiž dalo polemizovať.

1. Brazília

Prečo existuje toľko brazílskych supermodeliek? Pretože na to majú gény. Brazílčania sú pravdepodobne najviac etnicky zmiešaným národom na svete, v ktorom sa výsledkom kombinovania najrôznejších farieb a tvarov stávajú tie najdokonalejšie telá. Choďte na akúkoľvek módnu prehliadku alebo otvorte hociktorý módny magazín a zaručene v ňom nájdete brazílske dievča.

Adriana Lima poodhalila sexi
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Victoria's Secret)

2. Rusko

Po Brazílii je Rusko druhou krajinou s najväčším počtom krásnych žien na kilometer štvorcový. Či cestujete moskovským metrom alebo sa práve nachádzate na Sibíri, vždy je to pre mužov veľká pastva pre oči. Nakoniec, aj supermodelka Irina Shayk. bola objavená v odľahlom meste Čeľjabinsk, ktoré leží na úpatí pohoria Ural.

Irina Shayk laškuje s
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: XTI)

3. Slovensko

Vysoké blondínky s modrými očami si väčšina mužov spája so Švédskom. Lenže pravdou je, že najúžasnejšie blondínky sa rodia na Slovensku. Tisíce žien zo všetkých kútov sveta platia obrovské sumy peňazí, aby vyzerali tak, ako práve Slovenky, ktoré prirodzenú krásu dostali do vienka. Pre to, aby získali mužskú pozornosť, veľa robiť nemusia.

Je to oficiálne: Slovenky
Zobraziť galériu (11)

4. Švédsko

Švédky síce porážame v kategórii svetlovlások, no ani týmto severským ženám nemožno uprieť fakt, že dokonale zapadajú do stereotypu nádherných stvorení. To je dôvod, prečo už trikrát vyhrali titul Miss World. Ich pôvab však nie je len vonkajší. Keď zájdete do Štokholmu a porozprávate sa s miestnymi obyvateľkami, zistíte, že sú vzdelané a sofistikované.

Je to oficiálne: Slovenky
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: internet)

5. Venezuela

Juhoamerická Venezuela má najviac víťaziek svetových súťaží krásy (Miss World a Miss Universe). Dá sa to odôvodniť tým, že tamojšie ženy sú krásou doslova posadnuté. Pokiaľ ju nezdedili, pomôžu si plastickou chirurgiou, ktorá sa v krajine radí medzi najvyhľadávanejšie odvetvia "priemyslu". Zatiaľ čo hlavné mesto Caracas príliš atraktívne nie je, o ženách, ktoré v ňom žijú, sa to povedať rozhodne nedá.

Je to oficiálne: Slovenky
Zobraziť galériu (11)

6. Kolumbia

Nevyzerajú všetky ako Sofia Vergara, ale ďaleko od toho nemajú. Reč je o kolumbijských kráskach, ktoré sú hrdé na svoje krivky a neboja sa ich ukázať. Sú veľmi zvodné a často neodolateľné), takže ak sa nechcete dostať do pokušenia, radšej do Bogoty nikdy nechoďte.

Je to oficiálne: Slovenky
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: collider.com)

7. Ukrajina

Možno sa pýtate, prečo si toľko mužov chodí vyberať nevestu práve na Ukrajinu. Odpoveď je jednoduchá. Miestne ženy sú nielen nádherné, ale sa aj dobre obliekajú a nechýba im šmrnc. Stačí, keď sa prejdete po Kyjeve a budete hneď vedieť, o čom hovoríme.

Je to oficiálne: Slovenky
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: ukraineatpresent.com)

 

8. Libanon

Väčšina ľudí bude súhlasiť, že Libanon má najkrajšie ženy na Blízkom východe. Veď ktorý muž by odolal dlhovlasej brunetke s veľkými očami. Libanonky sú navyše známe tým, že si dokážu udržať kúzlo v každej situácii.

Je to oficiálne: Slovenky
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: internet)

9. Angola

Najkrajšie africké ženy sú z Angoly. Tá je jednou z dvoch subsaharských krajín, ktorá má čiernu víťazku Miss Universe. Modelky pochádzajúce z Angoly sa čoraz viac presadzujú aj na prehliadkových mólach. Jedna je dokonca anjelom známeho výrobcu spodnej bielizne Victoria's Secret.

Je to oficiálne: Slovenky
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: ibnlive.in.com)

 

10. USA

Spojené štáty síce majú povesť najtučnejšieho národa na svete, ale v tejto rozmanitej krajine sa dajú nájsť aj veľmi pôvabné ženy. Pokiaľ teda nemáme nič proti malým vylepšeniam. Americké ženy sú totiž posadnuté krásou a za produkty a postupy, ktoré im ju zaručia, sú ochotné platiť hotový "majland". Na ženy chváliace sa cudzím perím natrafíte v mestách ako Miami či Los Angeles.

Je to oficiálne: Slovenky
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: internet)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu