Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Slovenka slávi úspech vo svete: Martina (28) má našliapnuté na skvelú kariéru!

Martina Vrábelová Zobraziť galériu (3)
Martina Vrábelová (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Na Slovensku žije kopec ľudí, ktorí svojou šikovnosťou ohurujú ďaleko za hranicami rodnej vlasti. Jednou z nich je aj módna návrhárka Martina Vrábelová, ktorej sa nedávno na základe hlasovania podarilo prepracovať medzi päťdesiatku najlepších mladých dizajnérov na svete.

Všetko nasvedčuje tomu, že absolventka Pedagogiky výtvarného umenia na Trnavskej univerzite má pred sebou skvelú budúcnosť. Jej najväčšou vášňou je navrhovanie šiat, ktoré si aj sama zhotovuje. Navrhla dokonca už aj vlastnú kolekciu Cocoon, s ktorou sa prihlásila do medzinárodnej súťaže MUUSE x Vogue Talents Young Vision Award 2013. Minulý rok s ňou slávila úspech aj na súťaži v Česku.

Slovenka slávi úspech vo
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Slovenka slávi úspech vo
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

"Príjemne ma prekvapilo, koľko veľa ľudí za mňa už zahlasovalo. Veľmi sa tomu teším a touto cestou im ďakujem," povedala Topkám.

Dvadsaťosemročná Martina v budúcnosti plánuje rozbehnúť ďalšie dve značky, v rámci ktorých chce vyrábať módu pre mladých a elegantné dámske šaty. Pri navrhovaní oblečenia ju najviac inšpirujú iné kultúry a ich špecifiká, čo pre ňu prakticky predstavuje bezodnú studnicu nápadov.

Ak chcete túto talentovanú slečnu podporiť v súťaži, môžete tak urobiť tu. Hlasovanie končí budúci pondelok. Odborná porota pod vedením šéfredaktorky talianskej verzie časopisu Vogue potom z návrhárov, ktorých ľudia posunú do najlepšej päťdesiatky, vyberie desať a nakoniec rozhodne o víťazovi.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu