Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Deň D pre ľudí v núdzi

Aj fotograf Martin Črep podporil Slovenský Červený kríž Zobraziť galériu (6)
Aj fotograf Martin Črep podporil Slovenský Červený kríž (Zdroj: Červený kríž)

Od 1. mája do 30. júna 2013 môžu obyvatelia Slovenska prispieť Slovenskému Červenému krížu dobrovoľným príspevkom. Verejná zbierka je realizovaná v 38 územných spolkoch prostredníctvom dobrovoľníkov v uliciach miest a priamymi príspevkami na účet. Cieľom zbierky je vyzbierať finančnú podporu na rozvoj činnosti SČK, predovšetkým na pomoc ľuďom, ktorí to naozaj potrebujú.

Pomoc prichádza už 150 rokov

Červený kríž je organizácia, ktorá už 150 rokov pomáha ľuďom na celom svete a bez podpory verejnosti, by bola jeho existencia ohrozená. Slovenský Červený kríž organizuje každý rok verejnú zbierku a nie je tomu inak ani tento rok. Dobrovoľníci vyrážajú do ulíc s jasným cieľom. Prostredníctvom osvety vyzbierať čo najviac prostriedkov na svoju činnosť. Pre každého, kto sa rozhodne prispieť  akoukoľvek sumou majú pripravené malé odznaky symbolizujúce spolupatričnosť so Slovenským Červeným krížom.

Slovenský Červený kríž pomáha nespočetnému  množstvu ľudí, ktorých príbehy priam vyrážajú dych. Je dôležité, aby verejnosť vedela, ako konkrétne Slovenský Červený kríž pomáha a že ich činnosť má neuveriteľnú šírku a najmä váhu.

Pri príležitosti Verejnej zbierky vznikla kampaň Aj málo je veľa. Je postavená na sérii vizuálov rôznych situácií, ktoré vytvárajú celistvý príbeh s cieľom zdôrazniť, že aj malá pomoc je dôležitá.

Niekedy stačí tak málo, aby veľké veci fungovali.
Aj vďaka vášmu dobrovoľnému príspevku na činnosť Slovenského Červeného kríža, dokážeme pomáhať ľuďom, ktorí to naozaj potrebujú.
 

Účet pomoci SČK: 665555/0200
Variabilný symbol: 201305

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu