Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Miškov si Silvester užije na chalupe, potom navštívi Kanadu

Juraj Miškov
Juraj Miškov (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA – Podpredseda SaS Juraj Miškov bude Silvester tradične tráviť na chalupe na malebných Kysuciach, kde má "korene". Začiatkom roka pôjde navštíviť dcéru, ktorá od septembra študuje v kanadskom Vancouvri.

Ako povedal dnes, na Silvestra je na chalupe s kamarátmi, teda s ďalšími tromi rodinami. Pridávajú sa k nim aj susedia z vedľajšej chalupy. Predsavzatia si do nového roka nedáva, pretože ich nikdy nevedel dodržať.

Podľa podpredsedu SDKÚ-DS Ivana Štefanca je na začiatku roka prirodzené dať si nové ciele. „V novom roku chcem ešte viac cestovať po Slovensku a rozprávať sa s ľuďmi na školách, vo firmách, na uliciach. Chcem im čo najlepšie pomôcť a získavať ich pre politiku zodpovedného hospodárenia, dodržiavania pravidiel a lepšieho vzdelania,“ povedal. Štefanec naďalej chce byť aktívny aj na európskej scéne, aby Slovensko spoluvytváralo pravidlá pre lepšie fungovanie nášho európskeho domu. „Osobne sa chcem tiež venovať svojej športovej záľube, zabehnúť si polmaratón a stále sa zlepšovať vo svojom obľúbenom triatlone,“ dodal.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu