Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Toto čaká politikov v roku 2013: Matovič bude otcom, Gašparovič ďalší trapas!

Podaktorých politikov čakajú v nasledujúcom roku veľmi zaujímavé veci
Podaktorých politikov čakajú v nasledujúcom roku veľmi zaujímavé veci (Zdroj: SITA, Topky)

BRATISLAVA - Rok 2012 je už pomaly za nami a pred dverami už netrpezlivo prešľapuje ten nový. V tejto súvislosti sme oslovili veštca Jozefa Bukaia a spýtali sme sa ho, čo v roku 2013 čaká niektorých našich politikov. Dozvedeli sme sa veľmi zaujímavé veci.

Ivan Gašparovič

Tak napríklad slovenský prezident Ivan Gašparovič sa môže tešiť na rok plný prekvapení a inovácií, ktoré ale nie vždy budú príjemné. "Niektoré z nich bude radikálne odmietať, hoci navonok to bude pôsobiť tak, že sa s nimi stotožňuje," vysvetlil Bukai.

Podľa neho pribudne do rodiny hlavy štátu nový život, pravdepodobne ďalší vnuk alebo vnučka. Okrem toho čaká Gašparoviča ešte jedno spoločenské faux-pas, ktoré si bude široká verejnosť pamatäť veľmi dlho. 

Prezident budúci rok zažije aj chvíle, kedy bude chcieť rezignovať zo svojho postu. Z akých dôvodov by sa tak malo stať, sa ale Slováci pravdepodobne nedozvedia. Ivan Gašparovič by sa mal dávať pozor na zdravie, pretože ho v blízkej budúcnosti čakajú problémy týkajúce sa dýchacích orgánov, či už priedušiek alebo pľúc.

Robert Fico

Aj nášho premiéra čakajú v roku 2013 viaceré zmeny v pracovnom i súkromnom živote. Robert Fico si bude získavať čoraz viac sympatizantov nielen na Slovensku, ale aj v okolitých štátoch. Veštec takisto predpovedá, že na svetlo sveta preniknú nejaké skutočnosti z jeho súkromia. "Jeho kabinet to bude chcieť ututlať a prekrútiť tak, aby to vyzeralo ako lož," povedal Bukai. 

Dvojnásobný predseda vlády by mal podľa všetkého meniť bývanie. Neobídu ho ani veľké zmeny, ktoré vyústia v nepríjemné následky. Fico sa v snahe vyvodenia zodpovednosti nevyhne stínaniu hláv.

Igor Matovič

Azda najväčšie novinky môže očakávať predseda klubu Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti. Podobne ako Robert Fico, aj on sa ocitne v novom bývaní. Ešte väčšou bombou je informácia, že Igor Matovič sa stane znovu otcom. "Môžem s úplnou vážnosťou vyhlásiť, že bude mať dcéru," tvrdí s istotou Jozef Bukai.

Výrazný posun zažije nezávislý poslanec NR SR aj v rámci svojej kariéry. Podľa veštca príde politický postup a zároveň mierny pád. "Pán Matovič sa bude snažiť poukázať na isté skutočnosti svojich kolegov. Na druhej strane ako sa vraví, kôň má štyri nohy a tiež sa potkne a inak to nebude ani v jeho prípade." Nové myšlienky a postoje šéfa OĽaNO napokon dovedú k pravde a je možné, že tento mladý politik a podnikateľ sa v budúcnosti stane prezidentom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu