Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Pavúčikov Miláčikov si detský čitateľ zamiluje

PR článok
(Zdroj: MARENČIN PT)

Pavúčikovia sú bytosti, ktorým Boh nenadelil množstvo krásy a zrejme aj preto sa ich ľudia boja. Na tomto svete však majú obrovské povinnosti!

Zbavujú nás múch, komárov, niektorého hmyzu, ktorý je naozaj nepríjemný. Pavúky sú priateľmi ľudí, žijú s nimi v bytoch, prežívajú s nimi chlad aj horúčavy. Na našich dvoroch sa stávajú ekologickými lapačmi mnohej hávede, majú však i svoje životné príbehy. Najmä pavúčiky malé, nedospelé a teda trochu neopatrné, vystavujúce sa nebezpečenstvu. 

Obľúbená spisovateľka Ivana Havranová sa vo svojej tvorbe opäť vrátila k detskému čitateľovi. V príbehu PAVÚČIKOVIA MILÁČIKOVIA krásnou, nežnou formou a kreatívnym jazykom rozpráva príbeh o malom pavúčikovi Miláčikovi žijúcom so svojou mamičkou na  neveľkom dvore s množstvom ďalších obyvateľov. Štvornohých i lietajúcich... „Uteká teda pred pažravými vrabcami, napráva si ubolenú nôžku a vždy sa večer vracia k mamičke, veľkej pavúčici. Tá už na neho čaká s lekvárovými buchtami. Verím, že Pavúčik Miláčik čitateľov nielen zaujme, ale sa s týmto veselým tvorom aj skamarátia. Hoci... Pohládzať ho ale nemusia,“ hovorí s úsmevom autorka Ivana Havranová a nezabudne dodať, že o milé ilustrácie sa postarala ostrieľaná detská ilustrátorka Erika Čáková-Ralbovská.

-reklamná správa-

Viac o téme: Pavúčikovia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu