Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Pripravte sa na jar s knihami Zeleninová záhrada, Ovocná záhrada a Bylinkový receptár

PR článok Zobraziť galériu (4)

Ak chcete predĺžiť sezónu pestovania rastlín, získať lepšiu úrodu a chrániť ju pred škodcami, táto kniha je presne to, čo potrebujete.

Urob si sám: Zeleninová záhrada, 30 projektov ako získať lepšiu úrodu 

Kniha obsahuje projekty od jednoduchej konštrukcie zvonov, príklopov a rámov až po zložitejšie, napríklad, ako zabrániť prístupu slizniakov či vŕtavky mrkvovej do záhonov. Pri každom projekte nájdete presný postup krok za krokom, ako aj zoznam potrebného materiálu a náradia. V úvode každého projektu je hodnotenie, koľko zručnosti si vyžaduje. V publikácii nájdete aj tipy na pestovanie a špeciálne rady, aby ste zo svojej záhrady vyťažili čo najviac.

Viac o knihe tu >>

Bylinkový receptár

Viac ako 115 vynikajúcich receptov na: brucho, imunitný systém, pokožku aj dušu, na srdce, bolesti, krvný obeh, pre mladých i starých, pre ženy aj pre mužov. Všetky recepty sú prešpikované osobnými odporúčaniami a tipmi od autoriek a autorov.

Viac o knihe tu >>

Ovocná záhrada - Práce podľa mesiacov

Ivan Hričovský spolu s kolektívom v tejto knihe  opisujú a vysvetľujú jednotlivé sezónne pracovné postupy krok po kroku. Nájdete v nej praktické fotonávody, kapitolu venovanú škodcom a chorobám a všetko čo potrebujete vedieť, aby ste mali doma bohatú záhradu.

Viac o knihe tu >>

- reklamný článok -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu