Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Ako vyzerá vianočný stromček knihoverta?

PR článok Zobraziť galériu (2)

Viete, kto je to knihovert? Výnimočný človek s umeleckou a kreatívnou dušou. Knihoverti sú inteligentní ľudia, ktorí milujú príjemnú atmosféru a sviatky sú pre nich ďalšou príležitosťou k pohodovému oddychu.

V predošlých článkoch sme si povedali, čím sú knihoverti ešte špecifickíčím ich potešiť na Vianoce. Dnes si prezradíme, ako vyzerá vianočný stromček knihoverta.

Knihovertský vianočný stromček obsahuje veľa kníh

Asi vás neprekvapíme, keď povieme, že vianočný stromček knihoverta by mal obsahovať aj nejaké tie knihy. A že ich nemôže byť málo, to je snáď úplne samozrejmé. Základom je niekoľko väčších kníh, ktoré spolu vytvoria akýsi podstavec. Nasledujú menšie a menšie, až po samotný vrch, kde sa zväčša dáva obľúbená knižka majiteľa stromčeka, ale v menšom formáte.

Je ťažké postaviť takýto stromček?

Koľko asi tak môže vážiť klasický, prírodný vianočný stromček? Čert to vezmi, určite nie je ľahký. Vianočný stromček knihoverta obsahuje množstvo príbehov a ešte k tomu nie je taký ťažký. Je síce o trošku ťažšie ho postaviť, po konci Vianoc však majiteľovi zostane dostatočné množstvo kníh aspoň na pár týždňov. A to je určite lepšie, než dostať niečo, čo človek nikdy nevytiahne z krabice.

Vytvorte si vlastný knihovertský stromček Načerpajte vianočnú atmosféru a postavte si vlastný knihovertský vianočný stromček. Stačí použiť vašu kreativitu a akékoľvek knižky, ktoré doma nájdete. Dôležité je však jedno: najkrajší stromček postavíte z kníh, ktoré máte naozaj a úprimne radi. Iba tak bude môcť niesť dôležité posolstvo vianočných sviatkov, ktoré sa vo vás udrží ešte aj celý budúci rok.

P.S.: Milujete súťaže a najmä milujete ich vyhrávať? Ak máte Instagram, máte šancu získať skvelú knihu od Roberta Bryndzu. Svetový bestseller Dievča v ľade! Stačí postaviť svoj vlastný knihovertský stromček a pochváliť sa ním fotkou na vašom profile. Pridajte hešteg #knihovertskystromcek a kniha môže byť vaša! Viac informácií o trvaní súťaže nájdete priamo na našom Instagramovom profile.

Ale pozor, to nie je všetko. Máme pre vás aj druhú súťaž na našom Facebooku Som knihovert. Čítali ste už Dievča v ľade, Noční lov a chýba vám tretia kniha Temné hlubiny? Nech sa páči, už zajtra môže byť vaša! Držíme palce. :)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu