Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

30-dňový jogový program

PR článok Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: ipark)

Zdokonaľte sa v joge, začnite čerpať z vlastnej vnútornej sily a prekonajte svoje hranice. Presne to sľubuje nová kniha úspešnej učiteľky jogy Candace Moorovej Joga Namaslay. Candace sa rozhodla podeliť o svoj príbeh a tiež lásku k joge. Píše o nebezpečnej chorobe a depresiách, ktoré dokázala prekonať práve vďaka tomuto súboru východných cvičení a pravidelnej meditácii.

NAMASLAY je srdcom písaná a zároveň veľmi profesionálna kniha o joge, v ktorej nájdete harmonicky skombinované pôvodné prístupy k joge s moderným vnímaním. Postupne, krok za krokom, vás Candace prevedie 100 jogovými ásanami, ktoré sú rozdelené podľa úrovní a skúseností.
Okrem toho je súčasťou knihy aj 30-dňový jogový program, ktorý sa zameriava na redukovanie stresu, aktivovanie vnútornej sily a odstraňovanie bolestí chrbta. Svoje si tu teda nájdu aj tí, ktorí jogu nikdy necvičili, ľahkí začiatočníci, pokročilí aj profesionálni športovci.

30-dňový jogový program
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: ipark)

Kniha Joga Namaslay je plná precíznych farebných fotografií, ktoré dokonale ilustrujú každú ásanu a to, ako ju urobiť správne. NAMASLAY je kniha o joge písaná s láskou a humorom, vďaka čomu sa pre vás určite stane tým najlepším motivačným sprievodcom vo svete jogy.

Ľudia si k joge nachádzajú cestu z viacerých dôvodov. Možno máte dvadsaťpäť rokov a prechádzate krízou mladých. Možno vám lekár povedal, že sa máte zbaviť stresu. Možno sa chcete dostať do formy. Alebo máte otravného priateľa, ktorý dookola omieľa, aká je joga úžasná a dotiahol vás na hodinu. Nech už máte akýkoľvek dôvod, rozhodli ste sa, že začnete cvičiť, ale neviete, ako máte začať. 

Prečítajte si úryvok z knihy Joga Namaslay:

Životná filozofia Namaslay je založená na týchto nijamach. Tu sú jej „prikázania“:

  1. Vedzte, že každý z nás má hlboko vnútri silu a odvahu, ktoré sú väčšie než akákoľvek prekážka, na ktorú kedy narazíme. Dôverujte si. Nezabúdajte však, že sebavedomie a ego nie sú jedno a to isté. Sebavedomie prináša prospech ľuďom okolo vás, zatiaľ čo ego sleduje len vlastné záujmy a je sebazničujúce. Nepochybujte o sebe, dajte sa viesť skrytým odhodlaním a majte na pamäti skutočnú veľkosť svojej sily.
  2. Či už sme na podložke alebo mimo nej, často nám chýba sebadôvera. Vyvíjame na seba zbytočný tlak a mátajú nás predstavy o tom, čo by sme mali zvládnuť, alebo čo všetko sme mali v živote dosiahnuť. Negatívne myšlienky nám nepomôžu. Bránia nám siahnuť po našej vrodenej sile a čerpať z nej. Či už sa trápite s jogovou polohou, alebo sa usilujete o splnenie životného cieľa, vedome sa snažte neprekážať si. Prestaňte spochybňovať svoje schopnosti. K sebe i k ostatným sa správajte veľkoryso a vľúdne. Začnite sa so sebou rozprávať ako s človekom, ktorého máte radi. Nestojte si v ceste.
  3. Čítajte všetko, čo vám príde pod ruku. Hláste sa na kurzy. Zapájajte sa do rozhovorov. Veľa sa pýtajte. Spriateľujte sa s ľuďmi, ktorí nie sú vašimi rovesníkmi, vyrastali v inom prostredí, počúvajú inú hudbu a pracujú v úplne inej oblasti ako vy. Aj keď získavate čoraz vyššie postavenie a vo svojom odbore sa z vás stáva kapacita, stále rozmýšľajte ako začiatočník. Nezabúdajte, že každý vie niečo, čo vy nie, a preto sa všetci môžeme od seba čosi naučiť. Každý z nás je učiteľ. A najlepší učitelia sú tí, ktorí vedia, že vždy sa je čo učiť.
  4. Pocit istoty nás upokojuje a na tom nie je nič zlé. Dokonca by som povedala, že istoty sú v určitých životných etapách doslova nevyhnutné, napríklad keď bojujete so zdravotnými problémami alebo prechádzate náročným rozchodom. Rásť však môžeme len v neistote. Keď sa preto nabudúce ocitnete v obzvlášť ťažkej situácii, pokúste sa zabudnúť na svoje obavy a starosti. Zhlboka sa nadýchnite a naplno precíťte daný okamih. V rámci neistoty si vyčleňte tichý kútik istoty, ponorte sa doň, vytiahnite si pomyselný zošit a dávajte pozor ako v škole na hodine. Nepríjemné situácie plné neistoty sa pousilujte nielen pretrpieť, ale aj sa z nich poučiť a využiť ich na svoj rast.

Kniha Joga Namaslay sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk. Osobný odber prostredníctvom služby Zásielkovňa možný až na 101 pobočkách po celej SR. Do 18. decembra OSOBNÝ ODBER V KOŠICIACH ZADARMO >>

-Reklamná správa-

Viac o téme: Kniha Joga Namaslay
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu