Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Od nuly k hrdinovi: Mapa vedúca k bohatému životu!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: ipark)

Nikoho po narodení nečaká dokonalý život. Ak by to tak bolo, nemali by ste o čo usilovať a nemali by ste nutkanie

Rhonda Byrne sa vo svete i u nás preslávila megahitom Tajomstvo - The Secret, z ktorého sa len na Slovensku predalo vyše 110.000 kusov. Neuveriteľné číslo. Nasledovala Sila, Zázrak a teraz prichádza úspešná autorka s Hrdinom. Je to jej najnovší a doteraz najvýznamnejší projekt, ktorý vám zmení svet.

Predstavte si, že existuje mapa, ktorá vám krok za krokom ukáže, ako sa dostať z miesta, kde sa teraz nachádzate a kde možno nie ste celkom spokojní... k životu, ktorý máte prežiť. K tomu najúžasnejšiemu, najbohatšiemu, najuspokojujúcejšiemu a najoslňujúcejšiemu životu, o akom ste kedy snívali.
HRDINA je tá mapa pre váš život.

Rhonda Byrneová sleduje cesty dvanástich ľudí, v súčasnosti najúspešnejších na planéte, cez ktorých nás naučí, ako využiť svoje vnútorné sily na prekonanie prekážok a na splnenie aj tých najneuveriteľnejších snov. Ich príbehy sú inšpirujúce a ukážu, ako nájsť svoje vlastné poslanie a aké kroky podniknúť, aby sa váš vysnívaný život stal každodennou realitou.

„Táto kniha je o príbehu. Príbehu, ktorý mi zmenil život a v priebehu histórie menil aj životy mnohých iných ľudí,“ píše svetoznáma Rhonda Byrneová.

Podľa nej sme sa narodili s nesmiernymi schopnosťami, ktoré nám umožnia realizovať svoje sny a prekonať každú skúšku, prekážku a výzvu, ktorá nás postretne. Keďže sme sa však narodili do obmedzeného hmotného sveta, naša myseľ a vedomie sa úmerne tomu zúžili. Akoby zleniveli, spohodlneli. Je čas prebudiť v sebe tieto výnimočné schopnosti. Objaviť ich a využiť pre lepší a úspešnejší život. Taký, ktorý sa vám bude páčiť ešte viac.

Rhonda Byrneová začala svoju cestu filmom Tajomstvo, ktorý si pozreli milióny divákov na celej planéte. Nasledovala kniha Tajomstvo, celosvetový bestseller, ktorý bol preložený do 50 jazykov v náklade 25 miliónov výtlačkov.
Kniha Tajomstvo sa udržala na zozname najpredávanejších titulov uverejňovanom v New York Times už vyše 200 týždňov a je v ňom stále.
Denník USA Today ju nedávno vyhlásil za jednu z 20 najpredávanejších kníh za posledných 15 rokov. Rhonda pokračovala vo svojom prevratnom diele vydaním knihy Sila v roku 2010 a Zázrak v roku 2012, ktoré sa tiež stali najlepšie predávanými knihami na zozname New York Times.

Prečítajte si úryvok z knihy Hrdina od Rhondy Byrne:

Ignorujte bezvýznamnú masu

Cenná rada, ktorú by ste mohli na svojej ceste zvážiť, je najprv si vštepiť vieru a presvedčenie, a až potom so svojím snom oboznámiť ostatných. Ak priskoro začnete rozprávať druhým o svojom sne, možno vás rozčarujú ich reakcie a vzdáte to, skôr ako začnete. Stalo sa to už mnohým ľuďom pred vami, a môže sa aj vám. Dostali ste skvelý nápad urobiť niečo, na čo ste nemali skúsenosti, zverili ste sa s tým niekomu, on vás naplnil pochybnosťami a váš nápad aj sen sa skončili skôr, ako ste sa stihli doň pustiť. Potom zistíte, že váš niekdajší skvelý nápad sa podivným riadením osudu zhmotnil vo svete prostredníctvom niekoho iného – a stal sa zdrojom obrovského úspechu.

JOHN PAUL DEJORIA

Venujte pozornosť zopár rozhodujúcim ľuďom. Ignorujte bezvýznamnú masu

LIZ MURRAYOVÁ

Dajte pozor, aby druhí za vás nedefinovali veci. Ľudia majú svoj názor a veľmi rýchlo vám povedia, čo je možné a čo nie. Nanešťastie hovoria presvedčivo. Nikto nevie, čo je možné, kým to nevyskúša. Nikto.

MARK TWAIN

„Stráňte sa ľudí, ktorí sa snažia znevážiť vaše ambície. Malodušní ľudia to vždy robia, ale skutočne veľkodušní ľudia vo vás vyvolajú pocit, že aj vy môžete byť ako oni.“

Keď som sa rozhodla nakrútiť Tajomstvo, nikomu som o svojom sne nepovedala, kým som ho nemala dokonale premyslený. Štyri mesiace som strávila výskumom, plánovaním a vstrebávaním informácií, až kým som nevedela, že ma nikto nedokáže odhovoriť. Svoje plány som zverejnila až vtedy, keď by ma neodradilo ani tisíc neprajníkov, ktorí by tvrdili, že sa môj sen nikdy neuskutoční.

Pracujte na svojom sne, pracujte na svojej viere vo svoj sen a formulujte svoj sen v mysli, až kým jeho obraz nie je krištáľovo jasný, a až potom sa oň podeľte s ostatnými.

LAYNE BEACHLEYOVÁ

Keď som zamladi surfovala v Manly Beach, mala som napravo dvoch chalanov, čo mi vraveli, aby som vyliezla z vody, a naľavo dvoch, čo mi povedali: „Myslíme si, že si skvelá, výborne sme si s tebou zasurfovali.“ Čo myslíte, koho budem počúvať? Tých dvoch naľavo, samozrejme.

PETE CARROLL

Silu povzniesť sa nad to, že ma vyhodili, a vyjsť z toho ešte silnejší, mi dodalo to, že som to rozhodnutie neschvaľoval. Jednoducho som ho neprijal. Spochybnil som predstavu, že mali pravdu, a vedel som, že mám dôvod cítiť to inak.

JOHN PAUL DEJORIA

Keď som bol v jedenástom ročníku, náš učiteľ ekonómie mne a mojej priateľke Michelle pred celou triedou povedal, že z nás nikdy nič nebude. Vedeli sme, že nemá pravdu. Určite dačo so svojím životom urobíme. Z Michelle sa stala superstar. Hovorím o Michelle Phillipsovej zo skupiny The Mamas and The Papas.

Pri nakrúcaní filmu Tajomstvo som mala veľa skúseností s neprajníkmi, no jedna predstihuje všetky ostatné. Robila som prezentáciu prvého zostrihu filmu veľkej skupine televíznych riadiacich pracovníkov. Dosiahnuť tento okamih ma stálo rok usilovnej práce, obetovala som všetko, čo som mala. A na konci projekcie títo šéfovia nezareagovali na film jedinou pochvalou. Namiesto toho boli nadmieru kritickí a ponachádzali na filme chyby z každej stránky. Keď som po prezentácii zhrozená odišla z budovy, kde sa konalo stretnutie, ako omámená som blúdila ulicami. Napokon som sa pozbierala a zamierila na letisko, odkiaľ mal čakal hodinový let domov. Počas letu som si uvedomila, že je nemožné, aby som vyhovela všetkým kritickým pripomienkam, ktoré nemali konca-kraja. A ani nemusím. Pri pristávaní lietadla som už nadšene rozmýšľala nad zopár zmenami, ktoré by sa dali vo filme urobiť. Riadili sme sa touto inšpiráciou a zakomponovali zmeny do filmu, a práve vďaka týmto prvkom film zaznamenal obrovský úspech.

Kniha Hrdina sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk. Osobný odber možný až na 101 pobočkách po celej SR >>

Viac o téme: Kniha Hrdina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu