Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Miluje sa s ním, hoci jeho tvár nikdy nevidela

Kniha Noci s cudzincom PR článok
Kniha Noci s cudzincom (Zdroj: BESTSELER)

Čerstvú tridsiatničku Terezu Weissovú už nebaví stereotyp. Keď nie je v práci, zožiera ju samota chladného bytu. Rozhodne sa preto niečo so svojím nudným životom urobiť.

Na internete sa zoznámi s Nicholasom a túži s ním prežiť milostné dobrodružstvo. On má však podmienku. Pri stretnutí ho nemôže vidieť, a ani počuť… Môže ho iba cítiť!

Nový titul od Mirky Manákovej Noci s cudzincom z dielne vydavateľstva BESTSELER prinášajú svieže a pikantné scény plné vášne, ktoré hlavnú hrdinku Terezu privádzajú na vrchol rozkoše.

 „Poď,“ vystrie ku mne ruku. Moja dlaň vkĺzne do jeho a len čo mi ju zovrie, zachvejem sa.

„Kam ideme?“ Som prekvapená, pretože obíde chalupu a kamsi ma ťahá. Ide dosť rýchlo, nestačím za ním, v duchu nadávam, lebo ma vedie smerom k lesu.

„Nicholas, kam ideme?“ zopakujem otázku, ale on mlčky pokračuje v ceste, nedbajúc na moje príšerné opätky, v ktorých musím chodiť po vysokej tráve a strmých kopcoch.

„Spomaľ, Nicholas!“ zahriaknem ho.

„Pst!“ Otočí sa a prudko ma chytí okolo pása. Jeho pery sú zrazu blízko pri mojich. „Nekrič tak a maj trpezlivosť,“ pokarhá ma, no vzápätí sa jeho pery spoja s mojimi. Podlomia sa mi kolená, srdce vystrelí do krku. Keď sa odtiahnem, stojím tam ako stĺp, s červenými lícami a s nekonečnou túžbou po ňom.

Tereza sa správa bezostyšne a zakázané ovocie jej napokon zachutí až priveľmi. Nocí s cudzincom sa nedokáže vzdať. Odhalí napokon tvár svojho milenca? Kto sa skrýva za tajomnou maskou? Vychutnajte si dráždivý príbeh, plný vášne a napätia.

- reklamná správa -

Viac o téme: Kniha Noci s cudzincom
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu