Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Veľké zľavy na knihy: Nakúpte lacno a vyhrajte ceny!

 Ilustračné foto Zobraziť galériu (8)
Ilustračné foto

Vyhrávajte a nakupujte v akcii! Vydavateľstvo Ikar oslavuje 25 rokov svojho založenia, vy dostávate 25 percentné zľavy a atraktívne ceny. Ak si v čase od 1.5. od 31.5. (vrátane) objednáte v internetovom kníhkupectve iPark.sk niektorý z nižšie uvedených titulov, automaticky naň dostanete zľavu 25%. To však nie je všetko. Okrem toho môžete získať až 25 hodnotných cien.

Kompletnú ponuku zľavnených kníh vrátane informácií o atraktívnych cenách nájdete >>TU<<

Tento týždeň pre vás vyberáme ponuku kníh z oblasti rodiny a vzťahov:

Prvýkrát mamou - Ali Monaghan

Čaká vás dôležité životné obdobie a obávate sa, ako to zvládnuť? V knihe od skúsenej pôrodnej asistentky nájdete množstvo informácií, ktoré vás začnú zaujímať, hneď ako zistíte, že čakáte bábätko. Ali Monaghanová vám v 50 prehľadných kapitolách zodpovie všetky otázky súvisiace s tehotenstvom. Príchod dieťaťa je krásna skúsenosť, ktorá vám zmení celý život. Tehotenstvo však môže pre budúce matky predstavovať aj obdobie plné obáv a strachu. V nasledujúcich mesiacoch sa bude treba rozhodnúť napríklad o výbere lekára, pôrodnice a liekov, ale aj o tom, ako zmeniť stravovanie a celkový životný štýl. Kniha Prvýkrát mamou: 50 vecí, ktoré určite musíte vedieť ponúka cenné informácie. Dozviete sa všetko o vývine dieťaťa, lekárskych testoch a zákrokoch, duševnej pohode a starostlivosti o novorodenca. V knihe nájdete i podrobný opis toho, ako sa vaše dieťa vyvíja, na čo si dávať pozor a ako bude vyzerať váš veľký deň.

Prvýkrát otcom - Tim Mungeam

Stanete sa prvýkrát otcom, no pocity šťastia sa striedajú so strachom z budúcej zodpovednosti? Neviete, čo vás a vašu partnerku čaká počas tehotenstva, aké zmeny nastanú príchodom nového človiečika a trápia vás nejasnosti?
Odborník na rodičovstvo Tim Mungeam vám v 50 prehľadných kapitolách zodpovie všetky otázky, ktoré ste sa báli opýtať: Aké fyzické zmeny čakajú moju partnerku? Ako sa vymieňa plienka? Zmení sa môj sexuálny život? Ako to ovplyvní moju kariéru a spoločenský život?
Odkedy viete, že sa prvýkrát stanete otcom, prežívate úžasné pocity. Váš život však už nikdy nebude taký ako dosiaľ. Hoci z biologického hľadiska sa vaše účinkovanie skončilo, to najdôležitejšie vás ešte len čaká - podporovať budúcu matku vášho dieťaťa v dobrých aj zlých chvíľach tehotenstva a pripraviť sa na svoju novú rolu rodiča. Kniha Prvýkrát otcom vám pomôže prekonať problematický prerod z muža na otca a poradí vám, ako si túto novú skúsenosť čo najlepšie užijete.

Návod na manželstvo - Gustáv Murín

Táto knižka má všetkých päť P - príjemné, poučné, pekné, pikantné a pohodové čítanie. Viete, že: Manželstvo nie je o sexe? Najviac sa hádame na Vianoce? Láska je droga, na ktorú treba dvoch. Netreba svoje deti učiť piť, naučia sa to samy! Domáci maznáčik môže zruinovať váš intímny život. Základnou formou komunikácie medzi manželmi je hádka a mlčanie. A mnoho iného z kuchyne, detskej izby a spálne...
 

5 x P: Prvá pomoc pri partnerských problémoch - Gustáv Murín

Každý radí: Nehádajte sa! S dodatkom: Keby sa to tak dalo... Nová rada znie: Hádajte sa! Dodatok k tejto novej užitočnej rade je obsahom knihy. Aj vy sa čudujete, ako ste si ešte včera hrkútali samé nežné slovíčka, a dnes by ste sa už pre hociktoré najradšej navzájom "zamaškrtili"? Partneri sa najčastejšie rozhádajú pre financie, deti, jedlo, príbuzných, zlozvyky toho druhého a rozhodovanie, čo s voľným časom. Sex je len výnimočne predmetom hádky, lebo sex sa vyhádať nedá. Zato sex s inými, teda nevera, je smrteľná kolízia, ktorá prekoná všetky predošlé. No práve z nevery je cesta, hoci neľahká, k novej rovnováhe vo vzťahu. Poďme pekne po poriadku...
 

Muži sú z Marsu, ženy z Venuše - John Gray

Láska je vždy zázrak. Zaľúbeným sa zdá, že ich láska bude trvať večne. Sú presvedčení, že sú jeden druhému súdení a budú žiť šťastne až do smrti. Mnohé dvojice sa však neskôr bolestne rozchádzajú. Naozaj sa ich láska stratila? Alebo je problém v niečom inom? Autor vtipnej, adresnej knižky Muži sú z Marsu, ženy z Venuše vidí príčiny partnerských problémov v nesprávnom chápaní rozdielov medzi mužmi a ženami. Muži a ženy sú odlišní vo všetkých oblastiach života. Inak komunikujú, inak rozmýšľajú, cítia, vnímajú, reagujú či milujú. Akoby pochádzali z rôznych planét a hovorili iným jazykom. Len na základe pochopenia a rešpektovania základných rozdielov medzi pohlaviami možno dosiahnuť hlboký a láskyplný vzťah. Kniha sa držala vyše štyroch rokov na rebríčku amerických bestsellerov a preložili ju do takmer päťdesiatich jazykov.

Machiavelli radí mamám - Suzanne Evansová

Čo keby vám niekto povedal, že vaše deti - áno, vaše deti, tie, ktoré práve skáču po posteliach, trieskajú dverami, trúsia cereálie po dlážke, hádajú sa, fňukajú, vrieskajú, bijú alebo sa inak pokúšajú navzájom prizabiť - by sa mohli správať slušne? Túto možnosť ponúka Suzanne Evansová zúfalým matkám na základe vlastných skúseností. Ako matka štyroch detí, z toho jedného nevlastného a jedného s Downovým syndrómom, v ťažkej chvíli náhodou vzala do ruky dielo talianskeho politika, historika a spisovateľa zo 16. storočia Niccola Machiavelliho. Autor v ňom predkladá návod, ako riadiť štát a "poddaných". A tak Suzanne zišlo na um použiť Machiavelliho odporúčania na "štát" - rodinu a na "poddaných" - deti a pustila sa do malého experimentu. Autorka s humorom (i keď jej často nebolo do smiechu) opisuje, čo počas neho získala a čo sa naučila, aj aké víťazstvá či katastrofy jej experiment priniesol.

Rodičia sa pýtajú ortopéda - Kolektív

Aké topánky potrebuje dieťa, keď už chodí a behá? Čo treba robiť, ak má prekrížené prsty na nohách? Má moje dieťa skoliózu? Prečo sa hrbí? Ako má byť správne fixovaná školská taška? Treba preventívne používať bandáže alebo ortézy pri športoch? Ak vás trápia tieto a podobné otázky, pomôže vám príručka mapujúca optimálny pohybový režim dieťaťa. Jej cieľom nie je urobiť z rodiča všeobecného odborníka v detskej ortopédii, ale špecialistu na spozorovanie zlozvykov a podporu dobrých pohybových návykov dieťaťa počas jeho rastu a vývinu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu