Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Nakúpte so zľavou a vyhrajte atraktívne ceny

Vyberte si z ponuky severských krimi. Zobraziť galériu (9)
Vyberte si z ponuky severských krimi.

BRATISLAVA - Oslavujte, vyhrávajte a nakupujte v akcii! Áno, to všetko naraz. Vydavateľstvo Ikar oslavuje 25. rokov svojho založenia. Knižný dom si pre vás pri tejto príležitosti pripravil v spolupráci s internetovým obchodom iPark.sk jedinečnú kampaň. Vďaka nej nielenže výrazne ušetríte, ale máte možnosť vyhrať atraktívne ceny. Tento týždeň dávame do pozornosti tituly s tematikou severského krimi. Patrí Jo Nesbø k vašim obľúbeným autorom? Tak ste na správnom mieste.

Ikar oslavuje 25 rokov svojho založenia, vy dostávate 25 percentné zľavy a atraktívne ceny. Ak si v čase od 1.5. od 31.5. (vrátane) objednáte v internetovom kníhkupectve iPark.sk niektorý z nižšie uvedených titulov, automaticky naň dostanete zľavu 25%. To však nie je všetko. Okrem toho môžete získať až 25 hodnotných cien.  

Kompletnú ponuku zľavnených kníh vrátane informácií o atraktívnych cenách nájdete >>TU<<

Tento týždeň pre vás vyberáme ponuku severského krimi:

Bohyňa pomsty - Jo Nesbo

-25%

Inšpektor Harry Hole vyšetruje lúpež a vraždu, ktoré sa udiali pri bankovom prepade. Zároveň mu osud nadelí i osobné problémy. Stáva sa podozrivý z vraždy svojej expriateľky Anny, ktorú nájdu mŕtvu v jej apartmáne. V osudnú noc sa stretli, aby definitívne potvrdili svoj rozchod. Ráno sa Harry budí s obrovskými bolesťami hlavy a vôbec nič si nepamätá. Keďže bol posledný človek, ktorý mal Annu vidieť živú, podozrenie padá naňho... Kto zabil Annu? A kto je bankovým lupičom a vrahom? Je možné, aby tieto násilné činy vykonala jedna a tá istá osoba?

Spasiteľ - Jo Nesbo

-25%

V mrazivý decembrový večer sa na námestí v centre Osla zhromaždili ľudia, aby si vypočuli vianočný koncert. Do hudby zaznie výstrel a divák v uniforme Armády spásy sa mŕtvy zrúti na zem. Inšpektor Harry Hole sa púšťa do pátrania po páchateľovi bez tváre. Nemá svedkov, vražednú zbraň ani motív. Vrah na druhý deň ráno zistí, že zabil nesprávneho muža a až teraz sa začínajú Harrymu veľké problémy...

Pancierové srdce - Jo Nesbo

-25%

Nórskymi médiami sa šíria poplašné správy. Našli sa dve mŕtve ženy utopené vo vlastnej krvi. Vrah po sebe nezanechal stopy, policajné vyšetrovanie sa nehýbe z miesta a Harry Hole, jediný človek, ktorý by mohol pomôcť, zmizol. Ukrýva sa v špinavých ópiových brlohoch Hongkongu, aby unikol nielen veriteľom, ale najmä traume zo svojho posledného prípadu. Len čo sa vráti do Osla, vrah udrie znova. Navonok sa zdá, že obete nemajú nič spoločné. Avšak Harry zistí, že všetky ženy strávili noc v tej istej odľahlej horskej chate. Inšpektor čoskoro pochopí, že má do činenia so psychopatom, ktorý vraždí hostí jedného za druhým.

Zrada - Jo Nesbo

-25%

Počas návštevy amerického prezidenta v Nórsku policajt Harry Hole omylom zastrelí agenta americkej tajnej služby. Vzápätí sa do Nórska dostáva zbraň, používaná atentátnikmi na celom svete. Pripravuje sa v krajine politicky motivovaná vražda? Na koho má byť zbraň Märklin použitá? Harry Hole odhalí stopu, ktorá vedie k nórskym vojnovým veteránom, bojujúcim v druhej svetovej vojne na strane fašistov pri Leningrade. Akú úlohu v tomto spiknutí hrajú neonacisti z baru U Herberta? V uliciach Oslo sa roztápa sneh a odhaľuje príbeh, v ktorého strede stojí vrah odhodlaný pomstiť zradu. Sedemnásty máj má byť jeho posledným veľkým vystúpením.

Reťazec skazy - Fredrik T. Olsson

-25%

Do štokholmskej nemocnice privezú po pokuse o samovraždu kryptológa Williama. O pár hodín ho z nemocničného lôžka unesú neznámi muži, členovia tajnej organizácie. Vedec sa preberie až na zámku kdesi v Európe. Podľa záhadného spolku je totiž osud ľudstva vpísaný do nášho genetického kódu a William ho má rozlúštiť. Novinárka Christina odmieta akceptovať zmiznutie svojho exmanžela. Švédska polícia neverí, že ide o viac než len bežný únos osoby. Christina preto rozbehne pátranie na vlastnú päsť. Postupne sa dostáva bližšie k pravde - a zároveň k hrôzostrašnému zisteniu. William tuší, čo má organizácia za lubom, no ukáže sa, že pravda je oveľa hrozivejšia...

Skočný príliv - Cilla a Rolf Bórjlindovci

-25%

Ostrovná pláž v zálivoch Hasslevikarna sa stane nemým svedkom neľudskej vraždy. Obeťou je neznáma tehotná žena. Píše sa rok 1987 a prípad je po čase odložený ako nevyriešený. Po viac ako dvadsiatich rokoch ho znovu otvára Olivia, študentka Policajnej akadémie. Má k dispozícií moderné metódy a techniky, novinové články, spisy, svedectvo, ale chýba jej to najpodstatnejšie - Tom Stilton, ktorý vtedy viedol vyšetrovanie, ale teraz ako by sa po ňom zľahla zem... Ťaživá severská atmosféra vás okamžite vtiahne do deja a odmení nečakaným záverom.

Uspávač - Lars Kepler

-25%

V silnom mraze uprostred noci ide po moste kadiaľ chodia vlaky mladý človek. Je chorý, má legionársku chorobu (ťažká forma zápalu pľúc, ktorá je spôsobovaná baktériami - legionelami, ktorá spolu s oslabenou imunitou môže skončiť smrteľne). Je aj podchladený. V nemocnici zistia, že Mikael, je vlastne už sedem rokov vyhlásený za mŕtveho. Pred trinástimi rokmi bol ževraj poslednou obeťou sériového vraha. Jureka Waltera odsúdili a zavreli ho na psychiatriu. Kde bol Mikael celých trinásť rokov? Svedectvo, ktoré podal bolo nečakané a jeho výpoveď vedie k obnoveniu už uzavretého prípadu. Kniha Uspávač sa pokladá za najlepšie dielo autora Larsa Keplera. Týmto dielom prekonal všetky očakávania a splnil najťažšie kritéria kvalitného kriminálneho románu.

Zmluva podľa Paganiniho - Lars Kepler

-25%

Niektoré zmluvy nezruší ani smrť. Generálneho riaditeľa Carla Palmcronu nájdu obeseného v prepychovom byte v luxusnej štokholmskej štvrti Östermalm. Izba, v ktorej zomrel, je však nezariadená. Ako sa teda obesil? V ten istý deň nájdu mŕtvu mladú ženu na jachte, čo sa bez posádky plaví medzi ostrovčekmi pri Štokholme. Pľúca má plné brakickej vody, no oblečenie suché. Ako sa teda utopila na palube lode, čo pokojne brázdi pobrežné vody? Obe úmrtia by navždy zostali záhadou, nebyť nástojčivosti a tvrdohlavosti kriminálneho komisára Joonu Linnu. Jeho nečakané odhalenie a dedukcia rozkrútia kolotoč strhujúcich udalostí.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu