Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Užitočný sprievodca po Bratislave

Obal Knihy Kam po Bratislave Zobraziť galériu (3)
Obal Knihy Kam po Bratislave

Viac ako 140 tipov na výlety po Bratislave a blízkom okolí. Praktický sprievodca, v ktorom nájdete to najlepšie z hlavného mesta vrátane overených kontaktov (telefóny, internetové stránky, e-maily) a prehľadných mapiek, ktoré uľahčia orientáciu počas výletu.

Kam po Bratislave je skvelý sprievodca, ak chcete spoznať čaro a rozmanitosť Bratislavy.

Túžite prejsť sa po jej štvrtiach a preniknúť do jej genia loci?
Lákajú vás historické pamiatky, rôzne architektonické zaujímavosti alebo rozmýšľate, kam vyraziť do múzea, galérie alebo za športovým vyžitím?

Či už sa budete pohybovať v centre Bratislavy, alebo v jej okrajových častiach, s touto knihou spoznáte tie najzaujímavejšie objekty – na veľkých námestiach, aj v skrytých uličkách.

Viac ako 140 objektov zoskupených podľa štvrtí vám ukáže to najlepšie z Bratislavy. Vďaka dôležitým upozorneniam, informáciám o cenách a otváracích hodinách, si budete môcť urobiť čo najlepšiu predstavu o konkrétnych miestach. Nechýbajú ani rady pre rodiny s deťmi a tematické radenie objektov.

V knihe Kam po Bratislave nájdete:
· Historické pamiatky
· Námestia a priestranstvá
· Pamätníky a cintoríny
· Športoviská a cyklotrasy
· Múzeá, galérie a divadlá
· Prírodu v meste
· Významné stavby, inštitúcie a priemysel mesta

Výborne graficky spracovaná a prehľadná kniha bude vaším užitočným spoločníkom pri poznávaní Bratislavy. Za jednotlivými štvrťami nechýba ani kapitola Festivaly, v ktorej nájdete informácie o Korunovačných slávnostiach, Kultúrnom lete, vinobraní, Rímskych dňoch ap. A na záver knihy Kam po Bratislave zaradila autorka Tematický register pre lepšie vyhľadávanie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu