Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Drsný triler o boji hackerov s podsvetím

Obal knihy Chobotnička Zobraziť galériu (2)
Obal knihy Chobotnička (Zdroj: ipark)

Daniel je typický ajťák, tridsiatnik, ktorý bol v nesprávnom čase na nesprávnom mieste. V celkom všedný víkendový deň nechtiac skríži cestu veľkému SUV a dostáva sa do konfliktu s egocentrickým majiteľom auta. Daniel utŕži niekoľko presne mierených úderov a skončí na pohotovosti.

Verí v spravodlivosť, a preto ide incident ohlásiť na políciu. To však nemal robiť... 

Pozrite si skvelý TRAILER na novinku Chobotnička:

Podliatiny Danielovi zmizli, ale následky udalosti sa stupňujú natoľko, že jeho existencia je ohrozená. A tak sa neskúsený mladý muž púšťa do boja s podsvetím.

Jeho plán je rafinovaný a premyslený. Vychádza z využívania súčasných digitálnych technológií, v ktorých sa pohybuje ako ryba vo vode. Ajťák s hackermi stoja proti policajtom ovládaným podsvetím a výpalníkmi.
Daniel nemá žiadnu zbraň, no muži, čo ho ohrozujú, záhadne umierajú...

Miro Hrubjak je rozhodne talentovaný autor, čo spoznáte už po pár stranách jeho trileru Chobotnička. Boj hackerov s podsvetím, pri ktorom využívajú moderné inteligentné technológie, je napínavý príbeh, ktorý vás okamžite vtiahne do deja.
„Keď je človek zúfalý, robí zúfalé veci,“ vysvetľuje autor. „Ak je zatlačený na samé dno, nie vždy skolabuje. Občas sa v ňom prebudí pradávny lovec a dokáže nemožné, aby si zachránil holý život. A o to ide, pretože ak by sa to stalo komukoľvek z nás, začalo by to podobne:  jedno obyčajné predpoludnie, nevinná jazda a život obrátený naruby...“

Krst knihy Chobotnička
V utorok 14.apríla o 17:00 príďte do kníhkupectva Panta Rhei na Poštovej ulici v Bratislave. Stanete sa svedkami jedinečného prieniku do wi-fi sietí. Ale pozor, nechoďte na tento krst, ak nechcete mať heknutý telefón...alebo si ho neberte so sebouJ
Knihu Chobotnička uvedie do života Oľga Feldeková spolu s moderátorom Ivanom Binďom Bindasom. 

Kniha Chobotnička sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk. Osobný odber po celej SR zdarma>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu