Utorok18. jún 2024, meniny má Vratislav, zajtra Alfréd

Svetoznámy Jo Nesbø bude loziť po Tatrách!

Jo Nesbo Zobraziť galériu (2)
Jo Nesbo

Kráľ severskej krimi Jo Nesbø navštívi Slovensko už o necelý mesiac. Počas jedného dňa absolvuje dve autogramiády a niekoľko exkluzívnych rozhovorov s médiami. No zvyšné dva dni svojej návštevy chce precestovať Slovensko a predovšetkým loziť v Tatrách.


Jo Nesbø nie je len jeden z najvychytenejších súčasných autorov detektívok, ale miluje aj hudbu a horolezectvo. Pôvodne chcel byť profesionálnym futbalistom, no pri jednom zápase si natrhol kolenné väzy a profi futbalu musel dať zbohom.

Lezenia po skalách sa však nechcel vzdať a užíva si ho dodnes. Dokonca si vyskúšal horolezectvo aj s nórskym premiérom Jensom Stoltenbergom, ktorý má podľa Nesba veľký potenciál. Pred pár rokmi mu predpovedal, že ak Stoltenberga nezvolia znovu za premiéra, bude mať viac času na lozenie a do dvoch rokov sa stane z neho vynikajúci horolezec. Ako vieme, v roku 2013 sa nórskou premiérkou stala Erna Solbergová :)

Jo Nesbø príde na Slovensko už 5.mája vo večerných hodinách. 6. mája sa bude venovať čitateľom a médiám, a ďalšie dva dni bude cestovať po Slovensku. Presunie sa najmä do Tatier, kde chce otestovať svoje skalolezecké schopnosti.

Jo Nesbø bude prominentným hosťom osláv 25. výročia Ikaru. Vydavateľstvo pripravilo množstvo aktivít a súťaží pre čitateľov na celom Slovensku.
Všetko to odštartuje slávnostná Ikariáda 21.apríla, kedy si knižných Oscarov prevezmú najúspešnejší spisovatelia za rok 2014. Nebude chýbať autogramiáda, stretnutie s top spisovateľmi a hodinový koncert kapely Fragile.

Buďte pri tom a užite si jedinečný večer plný kníh a hudby. Vstupenku na slávnostný večer v cene 7€ alebo 10€ si môžete kúpiť hneď teraz na www.predpredaj.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu