Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Gumičkovanie: Nový detský fenomén

Gumičkovanie vyvolalo ošiaľ Zobraziť galériu (9)
Gumičkovanie vyvolalo ošiaľ

Svet podľahol novej mánii, ktorá dorazila už aj na Slovensko. Všetci pletú z gumičiek náramky, lienky, prstene, ozdoby na šnúrky na topánkach, prívesky v podobe sovy, chobotnice alebo štvorlístku, ale aj puzdro na mobily. Nové šialenstvo tak trochu pripomína mániu s céčkami zo socializmu. Aj slovenský trh už zaplavili vrecúška s gumičkami a dokonca vychádza prvá kniha v slovenčine o Gumičkovaní. Ak si ju objednáte v internetovom obchode iPark.sk, získate sadu 200 gumičiek zdarma.

Úžasná novinka na trhu - kniha Gumičkovanie, ktorá určite poteší nielen vaše deti, ale možno aj vás :-). Niektorí rodičia vravia – konečne sme si od toho nášho drobca oddýchli a pritom sa zabával kreatívnym a zdravým spôsobom. Veď si to priznajme – práve kvôli všelijakým technologickým vymoženostiam sa dnešné deti namiesto na ihriskách zgrupujú pred počítačmi a televízormi. Ak sa to nepáči ani vám, nechajte sa inšpirovať revolučnou novinkou Loom Bands, ktorá prináša zábavu takmer všetkým vekovým kategóriám.

Jednoduchá slučka, ktorá umožňuje vytvárať jedinečné náramky, náhrdelníky, prstienky, náušnice, prívesky a mnoho ďalšieho. Pletenie vlastných náramkov pomocou stavu (krosienok) je veľmi zaujímavá tvorivá činnosť, ktorá sa páči hlavne dievčatám a chlapcom od 7 do 13 rokov. Pomocou stavu (malých krosienok), gumičiek a háčika, ktoré sú súčasťou balenia, podporíte kreatívne myslenie každého dieťaťa.

Nechajte sa inšpirovať novou knihou Gumičkovanie, kde nájdete 25 úžasných a úplne nových návodov na fantastické dúhové projekty. Nové inšpirácie oslovia začiatočníkov aj skúsenejších fanúšikov „gumičkovania“.
Naučíte sa, ako urobiť:
– puzdro na mobil,
– sedmokráskový náramok,
– remienok na hodinky,
– sponky do vlasov,
– ozdobu na ceruzku,
– dúhový prsteň,
– rokerský náramok,
– ornament so snehuliakom,
– mäkkú strapatú loptičku,
– ozdobu na šnúrky do topánok,
– obojok s ozdobou,
– kornút so zmrzlinou,
–  a mnoho ďalších projektov.

Objednajte si na iPark.sk novinku Gumičkovanie
a ku knihe vám pribalíme až 200 dvojfarebných gumičiek ZADARMO

Okrem nápadov potrebujete na gumičkovanie aj samotné gumičky, krosienko, háčik... Máme pre vás tip – XXL balenie Gumičiek, v ktorom nájdete až 4200 gumičiek v 21 rôznych krásnych a žiarivých farbách, krosienko, 50ks S klipov na ukončenie a to všetko v praktickom kufríku na triedenie gumičiek.
Ak iba začínate a stačí vám menšie balenie, skúste Starter Set so 600 kusmi, krosienkom, minikrosienkom, háčikom a S klipmi na ukončenie. A keď už gumičkovaniu podľahneteJ, predáva sa aj balenie Náhradných gumičiek v akcii za necelé euro. Nájdete v ňom 200 ks gumičiek v dvoch farbách.

Gumičkovanie je super zábava vhodná od školáčikov až po mladších tínedžerov. Farebné a kreatívne výtvory vás veru tak skoro neomrzia. Je to rýchle, ľahké a výsledok stojí určite za to. Deti si pri vytváraní rôznych vecí trénujú motorické zručnosti, posilňujú koncentráciu, tvorivosť a kreativitu. Rozvíjajú si tiež estetické cítenie a schopnosť nachádzať originalitu. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu