Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Veľké zľavy na super knihy: Milovníci športu neprehliadnite!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (5)
Ilustračné foto

Internetový obchod iPark.sk pripravil v spolupráci s vydavateľstvom Ikar atraktívnu ponuku na približne 1000 kníh so zľavou 35%. Ide o letnú Last minute akciu, ktorá trvá do 31. júla. V ponuke sú bestsellery, detektívky, letné čítanie, romány. Skrátka všetko, na čo máte chuť. Ak radi aktívne športujete, určite vás zaujme Veľká kniha o behu a maratóne. Keď ste zvedaví na pikošky o Davidovi Beckhamovi a ďalších futbalových legendách, prečítajte si knihu od azda najlepšieho britského trénera sira Alexa Fergusona.

Komplet ponuku zlacnených kníh a detailné informácie o zľave nájdete TU>> 

Lož na kolesách - Juliet Macurová

Jedinečná kniha Lož na kolesách je o dramatickom vzostupe a páde cyklistickej legendy. Lance Armstrong konečne odhaľuje svoju pravú tvár. Skutočnú hĺbku a šírku jeho tvrdení však dotvárajú výpovede viac ako stovky ľudí, ktorí sa pohybovali v jeho blízkosti. V júni 2013 Lance Armstrong definitívne opúšťa svoju rozľahlú rezidenciu v Texase. Predal ju, aby zmiernil straty vzniknuté mnohomiliónovými žalobami.
Autorka publikácie sa rozprávala s jeho priateľkou a deťmi a vypočula si Armstrongovu verziu pravdy. V knihe sa dozviete o zákulisí cyklistiky, o dopingu, manipulácii s médiami, o túžbe a ambíciách, ktoré neraz prevyšovali schopnosti a možnosti.

Môj život - Alex Ferguson

Kniha Môj život je inšpirujúci príbeh muža považovaného za najlepšieho britského futbalového trénera všetkých čias. Strhujúci, občas veselý, vždy však priamy príbeh sira Alexa Fergusona sa začína v glasgowskej štvrti Govan známej pre lodné doky. Alex Ferguson úprimne spomína na svoju trénerskú kariéru, nevídaný aberdeensky úspech a dvadsaťsedem triumfálnych rokov v Manchestri United. Pútavo a bez okolkov opisuje vznik futbalovej akadémie, kde vyrástli hráči ako Ryan Giggs, David Beckham, Nicky Butt, Paul Scholes či bratia Nevillovci. Sir Alex opisuje komplikovaný vzťah s rivalmi z Liverpoolu, Arsenalu, Chelsea a v závere aj s novými sokmi z Manchestru City. Dnes už s úsmevom spomína na súperenie s trénermi Arsenom Wengerom či Josém Mourinhom. Môj život je výnimočný príbeh, plný nových informácií.

Tajné preteky - Tyler Hamilton, Daniel Coyle

Spoveď pretekára Tylera Hamiltona, majiteľa zlatej olympijskej medaily, vám ponúka neústupčivý a zásadový pohľad do sveta vrcholovej cyklistiky. Tyler Hamilton zverejnil informácie, ktoré znamenajú obrat v dopingovej afére Lanca Armstronga, sedemnásobného víťaza Tour de France. Vo svojej knihe sa Hamilton spolu s autorom Coylom zameral na podanie skutočného pohľadu do života Lanca Armstronga, ktorému mnohí veria, že je ozajstným a spravodlivým športovcom, šampiónom, ktorý si zaslúži obdiv svojich fanúšikov a rešpekt spolupretekárov. Kniha Tajné preteky je fascinujúcim obrazom a spoveďou, ktorá vám odhalí skrývanú pravdu o obľúbenom športe a svete vrcholovej cyklistiky.

Veľká kniha o behu a maratóne - Kolektív

Táto kniha vás pripraví na to, ako správne behať, ako behať rýchlejšie a efektívnejšie. Nájdete v nej rôzne tréningové programy a plány, ktoré sú určené nielen pre začínajúcich bežcov, ale aj pre skúsených atlétov. Zoznámite sa s fungovaním vášho tela, dozviete sa, čo to je biomechanika a to vám pomôže zdokonaliť si svoju techniku bežania. Nájdete tu do podrobnosti rozobraté postupy, ako si vybudovať svalovú hmotu, zvýšiť rýchlosť a tak isto ako znížiť riziko vznikania poranení. Pozor! Nepremáhajte svoje sily! Behajte s rozumom. Aj o tom, ako behať s rozumom, sa dozviete v kapitolách o bežeckej výbave, výžive, či motivácii a pretekárskej taktike.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu